Общество

У пограничников проходят масштабные сборы резервистов

12 сентября 2019 09:48

Понад 150 військовозобов’язаних отримають необхідні знання та навички із загальновійськових та прикордонних дисциплін під час двотижневого курсу підготовки.

Традиційно, основні зусилля будуть зосереджені на практичних заняттях, повідомляє прес-служба Держприкордонслужби України. Так як і учасники попередніх військових зборів, військовослужбовці відпрацьовуватимуть вправи зі стрільб, прийоми з особистої безпеки, отримають навики в наданні першої домедичної допомоги та вивчатимуть тактико-спеціальну підготовку.

Пріоритетним напрямком підготовки є курс з тактики прикордонної служби, де резервісти отримають практичний досвід дій у складі прикордонного наряду. Резервістів навчатимуться виявленню і затриманню правопорушників, здійсненню контролю за дотриманням правил прикордонного режиму та виконанню інших завдань у межах ділянок відповідальності підрозділів охорони кордону.

Після закінчення підготовки учасники зборів матимуть відповідні знання, що дозволятимуть, у разі необхідності, виконувати завдання з охорони кордонів нашої Батьківщини.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling