Спорт

Украинцы Израиля стали Чемпионами диаспоры по футболу

16 Вересня 2019 16:52

Завершився VIII Чемпіонат світу з футболу серед українських діаспорних команд. Чемпіоном стала команда з Ізраїлю – вона здобула перемогу у фінальному матчі проти збірної українців Данії з рахунком 3:0.

Третє місце вибороли футболісти з Франції. В основний час їхньої зустрічі з командою з польського міста Кракова рахунок не було відкрито, і долю бронзових медалей вирішила серія пенальті. Гравці паризького клубу «Бандера» були влучнішими – 5:4.

Під час урочистого закриття турніру на ірпінському стадіоні «Чемпіон» нагородили призерів і учасників змагання. Окремо відзначили найстаршого гравця чемпіонату Леоніда Каталевського (63 роки) і наймолодшого учасника – Володимира Ярошенка (обидва – члени збірної українців Канади), найкращого воротаря турніру – Олександра Бондарця з Данії, найкращого бомбардира – Дениса Скотаренка з Ізраїлю, який протягом п’яти днів турніру забив 11 голів. Найкращим гравцем чемпіонату було визнано Олега Кузьміна (Ізраїль).

Як повідомляє itvua, VIII Чемпіонат світу з футболу серед команд української діаспори відкрився в Ірпені 10 вересня. Участь у ньому брали команди з Ізраїлю, Данії, Франції, Канади і Польщі (Кракова і Любліна). Ігри відбувалися в Ірпені, Вишгороді та с. Лютіж Вишгородського району. Одночасно була проведена діаспорна Спартакіада з кількох видів спорту, в якій у командному заліку перемогли українці Канади.


Хочете першими дізнаватися про головні події в Україні - підписуйтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новини
Останні новини
усі новини
Gambling