Политика

Командующий ООС рассказал о подготовке к отводу войск

18 сентября 2019 10:14

Район проведення операції Об'єднаних сил відвідала Координаторка системи ООН, Координаторка з гуманітарних питань і Постійний представник Програми Розвитку ООН в Україні пані Оснат Лубрані. У місті Краматорськ, в представництві Управління Організації Об’єднаних Націй з координації гуманітарних прав, посадовець провела ознайомчу зустріч з представниками Об’єднаних сил на чолі з Командувачем операції ОС генерал-лейтенантом Володимиром Кравченком.

В межах інформування генерал-лейтенант Володимир Кравченко розповів також і про перспективи створення безпечних районів навколо населених пунктів Золоте та Петровське, повідомляє прес-центр штабу ООС.

– Такі райони планувалося створити ще у 2016 році, але до сьогоднішнього дня вони залишаються мілітаризованими. Маю переконання в тому, що це буде наступним кроком після Станиці Луганської.
На сьогодні проводяться підготовчі заходи з відведення військ уздовж всієї лінії розмежування. Таке завдання визначено Начальником Генерального штабу Збройних Сил України, Міністром оборони України та Главою Держави. Ми до цього готові заради покращення життя наших громадян та, зрештою, все буде залежати від дзеркальних дій з протилежного боку, – наголосив Командувач операції Об'єднаних сил генерал-лейтенант Володимир Кравченко.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling