Общество

В ГСЧС провели ритуал посвящения щенков в спасатели (фото)

22 сентября 2019 19:47

Об этом на своей странице в соцсети сообщил Глава ГСЧС Украины Николай Чечеткин:

Зворушливі та емоційні моменти першої урочистої посвяти службових цуценят у рятувальники. Це сьогодні вони ще непосидючі і не дуже слухняні, проте за кілька років разом зі старшими наставниками вже рятуватимуть людей!

Информацию дополняет пресс-служба ГСЧС Украины:

В рамках святкування Дня рятівника, у столиці відбулася урочиста посвята п’ятьох цуценят, які відтепер служитимуть та тренуватимуться у Кінологічному центрі ДСНС України.

Цуценята німецької вівчарки Лорд, Ліка, Леді, Карма та малінуа Урі отримали від своїх наставників свій перший формений одяг та спеціальний тренувальний воль’єр.

Упродовж наступних років, залежно від здібностей, новобранці опановуватимуть навички пошуку постраждалих у природному середовищі, у техногенному завалі, або ж навчатимуться пошуку вибухонебезпечних предметів.

Участь у церемонії посвяти взяли також і службові собаки старшого віку: малінуа Аватар, німецька вівчарка Нендіс, лабрадори Бім, Тюня та Бруклін, які вже мають чималий досвід у пошуково-рятувальній справі.

Наостанок, окрім побажань гідної служби та результативних пошуків у майбутньому, цуценята отримали подарунки та смаколики від майбутніх рятувальників.

Нагадаємо також, що минулого року на цьому ж самому місці була започаткована традиція урочисто проводжати на заслужений відпочинок службових собак, які завершили свою службу у лавах ДСНС.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling