Политика

Глава МВД Арсен Аваков провел встречу с Послом Австрии в Украине

10 октября 2019 14:43

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков 9 жовтня провів зустріч з Надзвичайним та Повноважним Послом Австрії в Україні Гернотом Пфандлером.

Арсен Аваков наголосив на необхідності продовження активного співробітництва між нашими країнами та висловив сподівання підписати Угоду про взаємне визнання та обмін посвідчень водія між Україною та Австрією найближчим часом, проект якої направлено австрійській стороні, повідомляє прес-служба МВС.

В ході зустрічі австрійська сторона висловила вдячність за активну та успішну участь МВС в проведенні міжнародної спецоперації під умовною назвою «МОЦАРТ», яка була орієнтована на знешкодження транснаціонального злочинного угрупування, що займалося легалізацією коштів, отриманих від кіберзлочинів.

Посол Австрії в Україні зазначив про ефективне співробітництво між Україною та Австрією в рамках Міжнародної організації кримінальної поліції – Інтерпол, а також через Консультативну місію ЄС в Україні.

Крім того Посол Австрії звернув увагу на успішне проведення на базі Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ семінару, присвяченому попередженню домашньому насильству, який відбувся в червні 2019 року та участь у якому взяли представники таких країн як Австрія, Чехія, Латвія, Румунія, Туреччина та Нідерланди.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling