Общество

Полицейские Черновицкой области получили квартиры, приобретенные по программе финансового лизинга

10 октября 2019 20:50

Сьогодні, 10 жовтня, поліцейські отримали сертифікати на житло. 12 поліцейських уже придбали нові квартири на вигідних пільгових умовах. До кінця цього року за вказаною програмою планується закупівля ще 18-ти помешкань для працівників поліції Чернівецької області.

Придбати житло на умовах пільгового фінансового лізингу можуть співробітники, які несуть службу в поліції не менше 2-х років. За умовами програми, держава компенсує всі витрати на обслуговування договору іпотеки, а також частину лізингових платежів. Залежно від стажу роботи і складу сім’ї, поліцейський може отримати до 70% компенсації вартості житла. При цьому, розмір щомісячної виплати не буде перевищувати 25% від грошового забезпечення.

Наразі вже понад півтори сотні співробітників Нацполіції Чернівецької області виявили бажання скористатися перевагами пільгового фінансового лізингу.

Мотиваційна програма МВС суттєво покращує соціально-побутові умови правоохоронців.

«Можливість вигідного придбання власного житла додасть впевненості нашим поліцейським у завтрашньому дні й вони почуватимуться більш захищеними. Я впевнений, що це позитивно вплине на їхню вмотивованість до роботи та сумлінне виконання службових обов’язків», – наголосив очільник поліції Чернівецької області Анатолій Дмітрієв.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling