Политика

Пристайко 14 октября посетит с рабочим визитом Брюссель и Люксембург

13 октября 2019 20:19

14 жовтня 2019 року Міністр закордонних справ України Вадим Пристайко перебуватиме з робочим візитом у м. Брюссель (Королівство Бельгія) та м. Люксембург (Велике Герцогство Люксембург).

На полях засідання Ради ЄС у закордонних справах у Люксембурзі Міністр візьме участь у міністерському засіданні «Групи друзів України в ЄС» на запрошення Високого представника ЄС із закордонних справ та безпекової політики, Віце-президента Європейської Комісії Федеріки Могеріні та міністрів закордонних справ держав-членів ЄС, повідомляє прес-служба МЗС.

Вадив Пристайко поінформує партнерів про впровадження комплексних реформ в Україні, безпекову ситуацію на Донбасі та стан підготовки до саміту у “Нормандському форматі”.

У Брюсселі Глава зовнішньополітичного відомства України візьме участь у засіданні Комітету Європейського Парламенту у закордонних справах, ключовою темою якого буде ситуація на сході нашої держави в контексті агресії Росії та зусиль української сторони з реалізації Мінських домовленостей.

У рамках візиту Вадим Пристайко проведе також низку двосторонніх зустрічей з міністрами закордонних справ держав-членів ЄС та високопосадовцями інституцій Євросоюзу.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling