Политика

Штаб: в ООС 7 обстрелов, обошлось без жертв

13 октября 2019 19:24

Об этом в ежедневной вечерней сводке сообщает пресс-центр штаба ООС:

Впродовж поточної доби збройні формування Російської Федерації та її найманці 7 разів порушили режим припинення вогню. Противник обстрілював позиції підрозділів Об'єднаних сил із мінометів калібру 82 мм, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї.
В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання " ПІВНІЧ " противник здійснив 6 обстрілів:
тричі неподалік Новолуганського з напрямку Доломітного – з мінометів калібру 82 мм та гранатометів різних систем;
поблизу Світлодарська з напрямку Лозового – з автоматичних станкових гранатометів;
біля Золотого з напрямку Золотого-5 – з великокаліберних кулеметів;
у районі Південного з напрямку ім.Гагаріна – з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї.
В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання " СХІД " противник з великокаліберних кулеметів обстріляв наші позиції біля Пісків з напрямку Лозівського.
Впродовж поточної доби втрат внаслідок ворожих обстрілів з нашого боку не було.
12 жовтня збройні формування Російської Федерації та її найманці 23 рази порушили режим припинення вогню. Противник обстрілював позиції підрозділів Об'єднаних сил із заборонених Мінськими угодами мінометів калібру 120 та 82 мм, протитанкового ракетного комплексу, а також з озброєння БМП, гранатометів різних систем та стрілецької зброї.
Факти ворожого вогню було зафіксовано поблизу Водяного, що на Приазов'ї, Богданівки, Новолуганського, Пищевика, Новогнатівки, Широкиного, Луганського, Мар'їнки, Золотого, Верхньоторецького, Майорська, Славного і Тарамчука.
Окрім того, вчора, з боку збройних формувань РФ здійснено обстріл південно-східної частини безпосередньо населеного пункту Водяне Волноваського району із застосуванням 120-мм мінометів.
За минулу добу один військовослужбовець зі складу Об'єднаних сил отримав легке поранення, а один – бойову травму.
Вчора службовцями Національної поліції України та військовослужбовцями Національної гвардії України зі складу Об'єднаних сил серед цивільного населення розкрито 1 замах на вбивство, 1 розбій, 1 грабіж, 8 крадіжок, 2 факти незаконного поводження з вогнепальною зброєю та 5 фактів – з наркотичними засобами.
Через контрольні пункти в'їзду-виїзду на контрольовану Об'єднаними силами територію в'їхали 20519 особи та 2541 транспортний засіб. У зворотному напрямку лінію зіткнення перетнули 24431 особа та 2787 транспортних засобів. В пропуску через лінію розмежування було відмовлено 41 особі.
Військово-цивільні адміністрації та правоохоронні органи в районі проведення операції працювали у штатному режимі.
Підрозділи Об’єднаних сил дотримуються умов припинення вогню та перебувають напоготові до будь-яких підступних та провокаційних дій противника.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling