Общество

До конца года тернопольским армейцам обещают 5 новых казарм

16 октября 2019 08:34

До кінця року на Тернопільщині введуть в експлуатацію 5 казарм поліпшеного планування, в які оселяться 625 військовослужбовців-контрактників підрозділів окремої артилерійської бригади ОК «Захід». Про це повідомив начальник відділу капітального будівництва та ремонту Західного територіального КЕУ підполковник Володимир Клецун, якого цитує прес-служба МО.

За його словами, вже завершено будівництво трьох казарм для артилеристів у Теребовлі, на черзі ще дві новобудови у найбільшому райцентрі Тернопільської області — Чорткові.

— У період, що залишився до кінця цього року, в Чорткові будівельникам потрібно завершити монтаж меблів, під’єднати сантехніку, підключити кухонні плити, а також здійснити облаштування прибудинкової території, — розповів підполковник Володимир Клецун.

Під час будівельних робіт застосовуються сучасні європейські технології: вентиляційні та опалювальні системи. Все робиться для комфорту військовослужбовців, які тут проживатимуть. Проєкт із будівництва житлового фонду для військовослужбовців продуманий до деталей. Він відповідає стандартам НАТО.

Загалом у Тернопільській області для військовослужбовців Збройних Сил України будують 7 житлових комплексів. Окрім Теребовлі та Чорткова, ще дві казарми поліпшеного типу для 250 військовослужбовців цього року почали зводити у Тернополі. Їх заплановано здати в експлуатацію уже в 2020 році.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling