Криминал

Полиция проверяет факты незаконной трансплантации человеческих органов в одном из частных медцентров Киевщины

18 октября 2019 10:18

За фактом порушення вимог чинного законодавства про охорону праці в одному з приватних медичних центрів працівники Бориспільського відділу поліції відкрили кримінальне провадження за ст. 271 Кримінального кодексу України.

У ході розслідування поліцейські дізнались, що там можуть відбуватися незаконні медичні операції. За новоявленим фактом поліцейські відкрили кримінальне провадження за ст.143 (Порушення встановленого законом порядку трансплантації органів або тканин людини) Кримінального кодексу України та провели санкціонований обшук у медичному закладі.

Під час якого працівники Бориспільського відділу поліції спільно з оперативниками Управління боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми поліції Київщини вилучили документацію, технологічне обладнання, зокрема, кріохолодильні камери з різними біологічними зразками.

По вилученим речовим доказам призначені відповідні експертизи. Наразі поліцейські встановлюють походження біологічних зразків та з якою метою вони там зберігались, повідомляє поліція Київської області.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling