Новини

Гвардейцы доставили жителям Великой Новоселки около 600 килограмм гуманитарной помощи

18 Жовтня 2019 10:28

Чимало українців, що проживали у Луганській та Донецькій областях, вимушені були залишити свої домівки з метою уникнення жахливих наслідків російської агресії.

Розпочинати життя заново їм всіляко допомагає держава. Завдяки фондам соціального захисту та милосердя, внутрішньо переміщені особи та сім’ї, які опинилися у складних життєвих обставинах, мають можливість отримати гуманітарну допомогу. У місцях видачі вони отримують одяг, взуття, постільну білизну, посуд, навіть речі для людей з інвалідністю.

Нещодавно гвардійці, що виконують бойові завдання у районі проведення операції Об’єднаних сил допомогли працівникам Великоновосілківського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді. Військові доставили гуманітарний вантаж з міста Краматорська та розвезли його місцевим жителям, що потребували допомоги.

«На жаль, у нас немає вантажного автомобіля, щоб помістився увесь гуманітарний вантаж. Тому ми вирішили звернутися до гвардійців, з якими завжди підтримуємо тісний зв’язок, вони радо погодилися нам допомогти. За що ми їм вдячні», – говорить начальник центру соціальної служби Тетяна Кузічева, яку цитує прес-служба НГУ.

Бійці Національної гвардії України зі складу Об’єднаних сил доставили до селища міського типу Велика Новосілка близько 600 кілограм гуманітарної допомоги.


Хочете першими дізнаватися про головні події в Україні - підписуйтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новини
Останні новини
усі новини
Gambling