Економіка

СБУ разоблачила контрабанду брендовой одежды на сумму более 100 млн грн

18 Жовтня 2019 10:47

Служба безпеки України спільно з Державним бюро розслідувань під час слідчих дій вилучили в організаторів контрабанди брендового одягу продукції на більше ніж 100 мільйонів гривень.

На складських приміщеннях у Києві виявлено новий брендовий одяг без відповідних товаросупровідних документів, загальною вартістю майже 100 мільйонів гривень. Наразі слідчими вирішується питання про арешт товару в судовому порядку.

У пункті пропуску «Рава-Руська»-«Гребенне» Львівської митниці ДФС правоохоронці зупинили вантажний автомобіль, який перевозив для ділків чергову партію продукції вартістю приблизно 350 тисяч євро.

Нагадаємо, що 10 жовтня СБУ та ДБР під процесуальним керівництвом Генпрокуратури блокували масштабну протиправну схему ввезення в Україну великих партій товарів відомих марок за підробленими документами. Оперативники встановили, що підприємці-імпортери ввозили товари з ЄС під виглядом секонд-хенду.

Загалом було проведено 40 обшуків y Київській, Львівській, Тернопільській та Дніпропетровській областях за адресами діяльності підприємств-імпортерів, місцями проживання їх керівників, а також організаторів протиправної схеми. С

лідчі отримали документацію, яка свідчить про проведення нелегальної оборудки.

Триває досудове слідство у межах розпочатого кримінального провадження. Зокрема, перевіряється причетність до протиправної діяльності службовців митниці.


Хочете першими дізнаватися про головні події в Україні - підписуйтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новини
Останні новини
усі новини
Gambling