Новини

В Виннице гвардейцы помогли желающим старшеклассникам ближе познакомиться с армией (видео)

21 Жовтня 2019 16:32

У 8 полку оперативного призначення імені Івана БогунаЗахідного оперативно-територіального об’єднання Національної гвардії України спільно із товариством сприяння обороні Україниу рамках дисципліни «Захист Вітчизни» відбувся триденний військово-польовий збір для старшокласниківВінницької загальноосвітньої школи №26 та ліцеїстів технічного ліцею.

Протягом трьох днів чотири десятка юнаків жили повноцінним гвардійським життям від підйому до відбою, повідомляє прес-служба НГУ.

«Все, як в армії. О 6:00 ранку підйом, потім зарядка та протягом дня різноманітні військові заняття. Як, для мене це дуже цікаво, адже все, що ми вчимо в теорії на дисципліні «Захист Вітчизни», можемо побачити та відпрацювати практично», - ділиться враженнями учень 11-го класу ЗОШ №26 Максим Савко.

Особливо хлопцям сподобалось вивчати військову справу, а саме стройову, фізичну, тактичну та медичну підготовку.

«Такі польові збори дуже цікаві та потрібні для учнів. Так, як після них вони зрозуміють, що таке армія та військова дисципліна, а дехто може пов’яже своє життя із військовою службою», – говорить викладач предмету «Захист Вітчизни» Вінницького технічного ліцею Олег Невесенко.


Хочете першими дізнаватися про головні події в Україні - підписуйтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новини
Останні новини
усі новини
Gambling