Общество

Срочник Нацгвардии за время службы успел окончить вокальную академию Александра Пономарева

21 октября 2019 19:51

Ще наприкінці серпня, переглянувши флешмоб до Дня Незалежності України, що був створений гвардійцями Міжнародного центру НГУ, Народний артист України Олександр Пономарьов запросив на вокальний інтенсив до свого продюсерського центру «З ранку до ночі» виконавця його пісні солдата строкової служби НГУ Романа Іванюка.

«Хлопці з Національної гвардії записали мою пісню «Заспіваймо за Україну» під акомпанемент бандури і зробили відео, молодці! Якщо допоможете знайти соліста своїм поширенням я із задоволенням подарую йому похід на 3 дні в мою Академію на вокальний інтенсив і допоможу покращити вокальний талант», - таким був пост Олександра Пономарьова у соціальній мережі фейсбук.

Упродовж 3-х днів гвардієць Роман Іванюк навчався вокальній, хореографічній та акторській майстерності від тренерів вокальної академії. Учасники вокального інтенсиву отримали майстер-клас від талановитої актриси Київського академічного театру драми та комедії Оксани Жданової – зірки українських телесеріалів. За плечима дівчини більше 10 ролей зіграних в театрі, головна роль у мюзиклі " Пой, Лола, пой !", де всі партитури виконуються наживо.

«Ніколи не міг подумати, що в армії буду не тільки стріляти з автомата, а ще й грати на бандурі. Виявляється можна успішно поєднувати автомат з бандурою. Враження про вокальний інтенсив дуже хороші та емоційні. Найбільше сподобалося те, що тут працюють професіонали, які діляться своїми знаннями та відточують майстерність виконавців. Ставлення і підхід до кожного індивідуальний. Хочу подякувати Національній гвардії України, що дала мені таку можливість потрапити сюди», - поділивсь своїми враженнями Роман.

Варто сказати, що грою на бандурі Роман займається лише шість років. Закінчив Стрітівський педагогічний коледж кобзарського мистецтва та Київський національний університет культури і мистецтв. Служити до лав Нацгвардії пішов за покликом серця та сумлінно виконує свої обов’язки.

«Роман талановитий музикант, має чудові здібності та неабияку харизму. Тренери вокальної академії приділили максимум уваги розвитку його таланту, адже військовослужбовці вперше приймають участь у нашому вокальному інтенсиві. Ми не будемо втрачати зв’язок, а продовжимо співпрацю з Національною гвардією України», - сказала у підсумку організатор вокального інтенсиву Ірина Стах.

Проте, як відбувався вокальний інтенсив , емоції та враження, а також кадри з гала-концерту дивіться далі у відео.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling