Общество

Умер воин Национальной гвардии - снайпер батальона "Донбасс" Дмитрий Фесенко (фото, видео)

22 октября 2019 15:21

21 жовтня, помер ветеран антитерористичної операції, воїн Національної гвардії, снайпер батальйону "Донбас" Дмитро Фесенко.

Дмитро Фесенко пішов добровольцем на війну і протягом 3 років брав участь у бойових діях по всій лінії фронту. У 2015 році був поранений унаслідок підриву на розтяжці. Пізніше у нього діагностували мієлому (рак кісткового мозку).

Друзі та побратими Дмитра Фесенка оплакують смерть свого друга. На його сторінці у фейсбуці безліч повідомлень, у яких люди згадують, яким був Дмитро, і сумують через його раптову смерть.

"Вчора звістка про Діму просто збила мене з ніг, бо такі прекрасні люди мають довго жити, а не вмирати в 36. Вночі він прийшов до мене уві сні. Мабуть попрощатися... чи то сказати "до побачення"... Він завжди з усіма вітався і всіх був радий бачити, попри всі труднощі його життя, про які я, наприклад, навіть не здогадувалася... А потім, там, в моєму сні, легко так побіг гірською стежиною кудись високо в гори... Яскравих марафонських стежин тобі, Дмитре Фесенко, ТАМ! Тобі вже не болить... і хоча б ця думка трішки тішить всіх, в чиїй душі тут, на землі, ти залишив світлу про себе пам’ять! І так, ти таки переміг той клятий рак, бо йому не вдалося зламати тебе!" - пише Віта Ченкова.

"Сьогодні не стало Дмитра Фесенка. Ми познайомилися з Дімою наприкінці осені 2016 року у зйомках нашого благодійного проєкту #Янголи_серед_нас. Тут він такий красивий. Дімка - веселий, ніколи не сумував і іншим не дозволяв. Ось і другий ангел з проєкту відправився на небо. Першою пішла Аміна Окуєва. Спіть спокійно. Завжди живі в наших серцях", - написала Олена Очеретяна.

"Сьогодні не стало Діми Фесенко. Він був в нашій першій команді поранених на марафоні Морської піхоти США у 2016 році, а також в першій команді на марш-кидку Cateran Yomp у Шотландії у 2018 році. Через три дні Діма мав вилетіти з нами до Вашингтону і бігти поряд із ветераном АТО з ампутацією 10 км на черговому марафоні Морської піхоти США. Пройшовши через війну, маючи чисельні поранення і хворобу, Діма жив на повну, кожен день, кожну хвилину. Він постійно весело посміхався в обличчя смерті і заохочував інших до активного життя. Слава ГЕРОЮ!" - написав Володимир Гаврилов.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling