Новини

Школьники, лицеисты и канадские офицеры узнали, чему научат только в Нацгвардиии (фото)

22 Жовтня 2019 16:41

Курсанти четвертого року навчання Академії НГУ під час проведення комплексних польових занять на базі Міжнародного міжвідомчого багатопрофільного центру підготовки підрозділів Національної гвардії України взяли участь у Дні відкритих дверей. Туди прибули понад 200 учнів.

Одним з місць, яке найбільше зацікавило школярів, стало тренування, під керівництвом вченого Національної академії Національної гвардії полковника Олександра Черкашина. Використовуючи психологічні методи впливу він вводив особу у стан гіпнозу. Головною метою даної вправи є фізичне та психологічне концентрування військовослужбовця під час виконання обов’язків методом аутотренінгу.

«Вміти не зважати на обставини та навколишні чинники надзвичайно важливо у військовій справі і не тільки. Наприклад, ви – снайпер, не маєте права на зайвий рух, не можете відволіктися, видати себе. Або, спортсмен, під час кросу повинен бути налаштований на кінцевий результат, вкладати всю свою енергію, сили для перемоги. Правильне психологічне налаштування самого себе – це вже великий крок на шляху до успіху», - розповідає полковник.

Школярі, військовослужбовці, закордонні гості були вражені майстерністю проведення заняття. Спробувати на собі дані методики виявили бажання і представники Об’єднаної оперативно-тактичної групи Збройних сил Канади в Україні.


Хочете першими дізнаватися про головні події в Україні - підписуйтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новини
Останні новини
усі новини
Gambling