Политика

Жебривский считает, что освободить Донбасс можно будет только при наличии "модернизированной украинской армии"

24 октября 2019 17:28

Об этом на своей странице в соцсети написал бывший глава Донецкой военно-гражданской администрации Павел Жебривский:

Сьогодні стало модним, говорячи про встановлення миру на Сході, згадувати “формулу Штайнмаєра”, якої ніхто до кінця не розуміє. Чому? Тому що немає альтернативи. Українська влада не озвучує власної чіткої формули, як і власного бачення політичної ситуації. Може, тому, що вони відсутні? Пан Зеленський, маючи чималий акторський досвід, звик діяти за написаним сценарієм, а не складати свій. Але на політичній сцені “виїхати” за рахунок чужої думки не вийде. А для формування власної, необхідний політичний або воєнний досвід.

Навіть мого піврічного досвіду перебування на війні в якості старшого сержанта і трирічного досвіду керування Донецькою ВЦА достатньо для того, щоб сформувати чітку позицію. Тож “формула Жебрівського” виглядає так:

❗️Визначення точок економічного зростання та побудова сильної економіки України. Це є нашим першим “домашнім завданням”. І мова йде про зростання показників не на 3,7% на рік, як зазначає чинний міністр економіки, а на 7-12%.

❗️Формування модернізованої української армії – найбільш боєздатної в Європі. Цей пункт разом із попереднім стануть запорукою міцної підтримки Заходу.

❗️Коротка мілітарна операція з виходом на кордони.

❗️П’ять років дерашизації з ефективними інфільтраційними заходами.

❗️Вибори, до яких українське населення буде справді готовим.

Мир в Україні – це долі мільйонів людей, і до цього питання владі потрібно поставитися серйозно й відповідально.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling