Криминал

В Киеве местный житель ограбил и изнасиловал студентку

25 октября 2019 10:52

Киевские оперативники задержали мужчину за изнасилование и разбойное нападение на студентку, - сообщает столичная полиция.

"Злоумышленник увидел девушку на улице и пошел следом. Догнав ее, мужчина пригрозил ножом и пистолетом, забрал золотые украшения, а после изнасиловал", - говорится в сообщении отдела коммуникации полиции Киева.

До Святошинського управління поліції надійшло повідомлення про зґвалтування та розбійний напад на дівчину біля метро Житомирська. На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група та патрульні поліцейські.

Начальник відділу кримінальної поліції Віталій Ясінський розповів, що у ході оперативно-пошукових заходів поліцейські встановили причетність до злочину 46-річного киянина, раніше судимого за розбійний напад та грабунок, якого у подальшому затримали:

«Ми з’ясували, що зловмисник побачив дівчину біля станції метро та пішов за нею слідом. Як тільки студентка зайшла до безлюдного місця на території навчального закладу, чоловік пригрозив їй ножем, відібрав ювелірні вироби та зґвалтував. Також ми встановили, що затриманий обґрунтовано підозрюється у спробі пограбування на вулиці Стуса».

Фігуранту оголошено про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 187 (Розбійний напад), ч. 1 ст. 152 (Зґвалтування), ч. 3 ст. 15, ч. 2 ст. 186 (Грабіж) Кримінальний кодексу України. Суд обрав йому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Йому загрожує до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling