Криминал

На Луганщине прогремел взрыв в многоэтажке (фото)

28 октября 2019 20:06

Об этом на своей странице в соцсети сообщила пресс-секретарь областного управления Национальной полиции Татьяна Погукай:

Сьогодні, до чергової частини Лисичанського відділу поліції надійшло повідомлення про те, що о 15.15 у м. Привілля у п’ятиповерховому будинку № 3-А по вулиці Котовського стався вибух.

Наразі на місці події знаходиться керівництво Головного управління, Лисичанського відділу поліції, співробітники слідчо-оперативної групи та ДСНС. За попередньою інформацією власник квартири №22 проводив ремонтні роботи газової печі під час яких стався вибух побутового газу.

Внаслідок вибуху сталося руйнування внутрішньої стіни між квартирами 22 та 21. Власник квартири 1980 р.н. отримав тілесні ушкодження у вигляді опіків обличчя та рук з якими госпіталізований до лікарні, де медики надають йому допомогу. Серед мешканців будинку постраждалих немає.

Наразі на місці події працює слідчо-оперативна група, працівники ДСНС та співробітники поліції, які забезпечують охорону громадського порядку. Евакуація мешканців будинку не проводилась.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling