Харьков

С гвардейцами постоянно проводятся практические медицинские занятия на местах службы (фото)

31 октября 2019 14:55

Практичні заняття з гвардійцями безпосередньо на місцях несення служби провели військові медики 5 Слобожанської бригади НГУ, які нині виконують бойове завдання у складі Об’єднаних сил.

Тренування із долікарської та тактичної медицини – це постійна практика, яку медики використовують з особовим складом під час виконання завдань. Потенційний ризик отримання поранень передбачає необхідність надання оперативної допомоги. Тому під час занять, бійці удосконалюють навики із накладання джгутів, бандажів, тампонування різного роду поранень, використовуючи при цьому індивідуальні та групові аптечки.

«У 2015-му отримав освіту фельдшера та зрозумів, що хочу розвиватись у даному напрямку. В армії уже восьмий рік, тому можу запевнити, що для медика, кожна секунда на вагу золота. У критичній ситуації, зазвичай, часу на роздуми немає, тому ми проводимо з гвардійцями заняття, щоб вони усе робили швидко, не витрачаючи дорогоцінний час на роздуми», – зазначає начальник медичної групи старшина Вадим Коноплев.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling