Харьков

В Харькове гвардейские кинологи и их питомцы собирали помощь сиротам из ООС (фото, видео)

8 ноября 2019 07:10

Показовий виступ кінологічних пар Нацгвардії для учнів харківських загальноосвітніх шкіл, інтернатів відбувся в Саржиному Яру.

Правоохоронці зі своїми улюбленцями – німецькими та бельгійськими вівчарками – показали майстер-клас з дресирування. Чотирилапі друзі гвардійців затримували умовного зловмисника, шукали боєприпаси в траві, ящиках та автівці.

«Наші службові собаки – дуже цінні помічники. Вони постійно допомагають нам під час заходів з охорони громадського порядку. Кінологи Нацгвардії також постійно працюють в районі проведення операції Об’єднаних сил – шукають зброю, боєприпаси, наркотики», – розповів начальник кінологічної служби військової частини 3005 Анатолій Сабодаш

Діти мали змогу потоваришувати із собаками. Побачити, як їх доглядають та оглядають, отримати консультацію з поводження з цими розумними та відданими тваринами. Вони залюбки ділилися своїми враженнями

«Дуже сподобалось як виступали собачки! Вони дисципліновані, дуже треновані, гарно поводяться», – поділилася школярка Поліна.

«Найбільше сподобалось як собака та військовий затримали озброєного грабіжника – як в кіно. І як бомбу шукали», – додала її юна колега Таїсія.

Під час зустрічі військовослужбовці також закликали харків’ян взяти участь у благодійній акції «Гвардійська родина – тобі, Україно!». Гвардійці наразі збирають подарунки для дітей-сиріт, які мешкають в районі проведення операції Об’єднаних сил.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling