Криминал

Суд взял под стражу "качественно отобранного" солдата, который воровал и продавал боеприпасы

14 ноября 2019 07:57

За клопотанням військової прокуратури Івано-Франківського гарнізону військовослужбовцю військової служби за контрактом однієї з військових частин Прикарпаття, який незаконно збував боєприпаси, обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою терміном 60 діб. Як альтернативу, 11 листопада 2019 року Івано-Франківський міський суд Івано-Франківської області визначив йому можливість внесення застави – 76 тис грн.

Як раніше повідомлялося, військовою прокуратурою Івано-Франківського гарнізону спільно з відділом захисту національної державності УСБУ в Івано-Франківській області припинено протиправну діяльність вказаного 30-річного старшого солдата.

За даними слідства, яке здійснюється Головним управлінням Національної поліції в Івано-Франківській області, військовослужбовець без передбаченого законом дозволу придбав, носив, зберігав та збув в серпні 2019 року за 4,8 тис грн п’ять гранат оборонної дії типу Ф-1 та три гранати наступальної дії типу РГД-5. Опісля, 8 листопада 2019 року повторно придбав, носив, зберігав та збув за 7,5 тис грн три РПГ-22.

Під час проведення огляду місця події вилучено в повному обсязі отримані кошти та боєприпаси – два РПГ-22. Окрім цього, за місцем проживання підозрюваного вилучено: 34 патрони, дві сигнальні міни світлової дії М-14 та пластикова пляшка із порохом.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling