Политика

"Убийственные" бронежилеты для ВСУ: троих чиновников Минобороны взяли под стражу, еще двоих - под домашний арест

15 ноября 2019 14:43

За клопотанням Генеральної інспекції ГПУ Печерський районний суд м. Києва обрав запобіжні заходи п’ятьом посадовцям Міністерства оборони України, які підозрюються у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 28, ч. 3 ст. 426 (бездіяльність військової влади, вчинена групою осіб за попередньою змовою) КК України, а саме у закупівлі неякісного речового майна для Збройних Сил України за завищеною ціною.

Так, трьом посадовцям Міноборони обрано запобіжний захід тримання під вартою із визначенням розміру застави 76 млн грн кожному, ще двом посадовцям – домашній арешт.

Нагадаємо, за процесуального керівництва Генеральної інспекції Генеральної прокуратури України слідчими Територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого у м. Києві 05 листопада 2019 року повідомлено про підозру п’ятьом посадовим особам Міністерства оборони України у вчиненні вказаного кримінального правопорушення.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling