Новини

В Киеве у пенсионерки отобрали 20 тыс гривен

21 Листопада 2019 11:06

В Киеве задержали мужчину, который ограбил пенсионерку.

"Злоумышленник под предлогом, что якобы ее сын попал в беду, пытался выманить у женщины деньги. Но когда она заколебалась, правонарушитель вырвал у нее из рук конверт с деньгами в размере 20 000 гривен и скрылся. Начато уголовное производство", - сообщает столичная полиция.

До чергової частини Дніпровського управління поліції звернулася 82-річна киянка та повідомила, що її пограбували. На вулицю Амвросія Бучми виїхала слідчо-оперативна група, яка задокументувала злочин.

Як повідомив начальник Дніпровського управління поліції Олександр Кузьмін, правоохоронці встановили, що напередодні до жінки зателефонував невідомий та розповів, що її син потребує допомоги, тож необхідні гроші. Зловмисник запропонував потерпілій заплатити значну суму грошей та в зазначений час прийшов до неї додому.

«Коли старенька дістала конверт із готівкою, чоловік вирвав його із рук літньої жінки та втік з місця події. Ми одразу відреагували на повідомлення і за "гарячими" слідами затримали підозрюваного на цій же вулиці. Ним виявися 34-річний безробітний місцевий мешканець», – зауважив правоохоронець.

Під час поверхневої перевірки у грабіжника вилучили 20 тисяч гривень. Фігуранта затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

«Відомості про подію внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною другою статті 186 Кримінального кодексу України - грабіж. Затриманому повідомлено про підозру у скоєнні злочину та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Йому загрожує до шести років позбавлення волі. Наразі ми перевіряємо його на причетність до вчинення аналогічних злочинів на території Києва», – додав Олександр Кузьмін.


Хочете першими дізнаватися про головні події в Україні - підписуйтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новини
Останні новини
усі новини
Gambling