Новини

Глава Госпогранслужбы проинспектировал условия службы пограничников в ООС (видео)

21 Листопада 2019 16:05

Сергій Дейнеко продовжує роботу в прикордонних підрозділах, які беруть участь в операції Об’єднаних сил. Сьогодні керівник прикордонного відомства побував на ділянці Краматорського загону.

Зважаючи на погіршення погодних умов і наближення зими, Голова Державної прикордонної служби України приділив особливу увагу умовам в оборонних спорудах, так би мовити, на нулі. Часто це укріплення з бетону, дерева та землі, де прикордонники перебувають практично цілодобово. Зокрема, Сергій Дейнеко особисто ознайомився з проблемами бійців на контрольному посту, розташованому на відстані менш ніж півкілометра від позицій проросійських бойовиків. Він перейнявся питаннями забезпечення підлеглих необхідним обмундируванням, можливістю обігріву, забезпечення гарячим харчуванням.

Крім того, очільник відомства побував у розташуванні підрозділів. Він перевірив умови проживання прикордонників, обговорив з ними буденні питання, з якими стикаються охоронці рубежу в службі та побуті. Також Сергій Дейнеко оглянув робочі місця, умови служби та технічне забезпечення підлеглих на контрольних пунктах в’їзду-виїзду і поспілкувався з людьми, які перетинають лінію розмежування.

Окремо Голова Держприкордонслужби спілкуючись з прикордонниками розповів про зусилля відомства, які робляться для покращення фінансового та соціального забезпечення військовослужбовців. Також він визначив завдання відповідним керівникам щодо пріоритетного вирішення питань прикордонних підрозділів, які беруть участь в операції Об’єднаних сил, особливо, щоб уникнути проблемних питань, які можуть бути спричинені через зимові морози.


Хочете першими дізнаватися про головні події в Україні - підписуйтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новини
Останні новини
усі новини
Gambling