Общество

Гвардейцы по всей Украине собирают помощь детям Донбасса (видео)

26 ноября 2019 09:22

Спортивний інвентар, іграшки, канцелярське приладдя, розвивальні ігри та книжки з українськими казками — військовослужбовці військової частини 3022 та 3058 Нацгвардії разом зі школярами зібрали подарунки, які незабаром передадуть дітям Донецької та Луганської областей.

«Коли повідомляла учням про акцію, ніколи не думала, що її підтримують настільки охоче і вона набуде такого відклику у серцях дітей та батьків. Діти дуже відповідально віднеслися до збору подарунків. Почали приносити щось одне, потім їм здалося, що цього замало. Вони і досі продовжують приносити подарунки. Всі дуже хвилюються, щоб їх подарунки потрапили до дітей напередодні Дня Святого Миколая», – розповідає класний керівник пані Інна.

«Ця акція показала якими доброзичливими та турботливими є українці, від маленьких дітей до дорослих – каже гвардійка Ольга Соколюк – Наші військовослужбовці вражені наскільки щиро діти спроможні відчувати турботу та переживання. Це ще раз доводить, що українська нація сильна духом та сплачена поколіннями. Беззаперечно, цей захід об’єднує, він показує щедрість та відвертість почуттів наших громадян».

Благодійна акція проходить під гаслом – «Гвардійська родина — тобі, Україно».


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling