Криминал

ООС: Пять обстрелов, потерь нет

28 ноября 2019 18:05

В течение текущих суток вооруженные формирования Российской Федерации 5 раз нарушили режим прекращения огня. Противник обстрелял позиции наших подразделений из гранатометов, крупнокалиберных пулеметов и другого стрелкового оружия.

Об этом сообщили в пресс-центре операции Объединенных сил.

"Потерь нет", - добавили в штабе ООС.

2 обстріли позицій українських захисників російські окупаційні війська здійснили у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання " ПІВНІЧ":

  • неподалік Новолуганського – з РПГ та стрілецької зброї, з великокаліберними кулеметами включно;
  • поблизу Троїцького - зі станкових протитанкових і автоматичних гранатометів та великокаліберних кулеметів.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "СХІД" противник здійснив 3 обстріли по укріпленнях Об'єднаних сил:

  • неподалік Новотроїцького – з ручних протитанкових гранатометів;
  • поблизу Березового – зі стрілецької зброї;
  • біля Красногорівки – з СПГ та великокаліберних кулеметів.

Поточної доби втрат внаслідок обстрілів серед військовослужбовців зі складу Об’єднаних сил не було.

В Штабе также напомнили, что с сегодняшнего дня изменился порядок въезда, ввоза товаров в ОРДЛО:

Сьогодні, 28 листопада, набрав чинності Порядок в’їзду осіб, переміщення товарів на тимчасово окуповані території у Донецькій та Луганській областях і виїзду осіб, переміщення товарів з таких територій, що затверджений Постановою Кабінету Міністрів України від 17 липня 2019 року № 815.

На ділянці розведення №1 (Станиця Луганська) ДСНС України провело технічне обстеження ділянок місцевості з обох боків від дороги в районі лісосмуги та мосту. Відбулось встановлення трьох Державних прапорiв на другому, четвертому та п'ятому стовпах від відновленого мосту у напрямку КПВВ «Станиця Луганська»

На ділянці розведення №2, у районі населеного пункту Золоте Луганської області, здійснюються заходи моніторингу дотримання режиму ТИША.

На ділянці розведення №3, в районі населеного пункту Богданівка Донецької області, сьогодні, силами та засобами ДСНС України проведено демонтаж 3 бліндажів та вилучено 57 вибухонебезпечних предметів.


ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling