Політика

Штаб: в ООС три обстрела

8 Грудня 2019 18:20

Об этом в ежедневной вечерней сводке сообщает пресс-центр штаба ООС.

Отмечается, что обстановка стабильная.

Всі обстріли укріплень українських захисників зафіксовано у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "СХІД":
неподалік Мар'їнки та Широкиного – з ручних протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї;
біля Павлополя – з великокаліберних кулеметів.
Поточної доби, 8 грудня, втрат внаслідок обстрілів серед особового складу Об’єднаних сил не було.
Українська сторона постійно опікується проблемними питаннями місцевих жителів. Перевезення населення між відновленим мостом та КПВВ "Станиця Луганська" здійснюється автобусами та електромобілем. Перевезено 2262 особи. Також, щодо надання допомоги цивільним працюють співробітники Червоного Хреста. Представники ДСНС України щоденно проводять обстеження місцевості з обох боків від дороги на наявність вибухонебезпечних предметів.
На ділянці розведення №2, у районі населеного пункту Золоте Луганської області, тривають заходи щодо дотримання режиму ТИША. Обстановка залишається стабільною.
На ділянці розведення №3, в районі населеного пункту Богданівка Донецької області, згідно графіку завершено заходи з верифікації результатів завершення процесу розведення сил і засобів. Проте, СММ ОБСЄ і в подальшому буде здійснювати моніторинг безпекової ситуації в цьому районі.


Хочете першими дізнаватися про головні події в Україні - підписуйтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новини
Останні новини
усі новини
Gambling