Общество

Командующий НГУ поздравил побратимов и их семьи с наступающим Новым годом (видео)

28 декабря 2019 13:55

Шановні бойові друзі!

Від імені командування та Військової ради Національної гвардії України щиро вітаю Вас з Новим 2020 Роком та Різдвом Христовим!

Військовослужбовці Національної гвардії України зустрічають цей рік традиційно високими показниками у службово-бойовій діяльності. Вони гідно виконують завдання у складі Об’єднаних сил, забезпечуючи захист територіальної цілісності і недоторканості держави, у тому числі й на лінії зіткнення.

Воїни-гвардійці забезпечують охорону громадського порядку в усіх регіонах держави, охорону важливих державних об’єктів і судових установ, виконують відповідальні завдання з конвоювання, екстрадиції та охорони підсудних.

Вдячний усім, хто протягом року наполегливою ратною працею забезпечував зміцнення правопорядку в державі, стояв на сторожі законних прав і свобод громадян.

Новий рік приносить нові завдання, серед яких – забезпечення правопорядку на території Донецької та Луганської областей після розведення військ. Мільйони громадян держави з надією дивляться на військовослужбовців Національної гвардії, сприймаючи їх як головну запоруку відновлення миру і збереження безпеки жителів. Упевнений, що ми здатні виправдати очікування українців в новому році.

Наближення світлого свята Різдва Христового наповнює душу надією на очищення, придає сил і об’єднує у спільній молитві за Україну та її народ. Нехай віра наших предків зміцнює дух, надихає на добрі вчинки.

Від щирого серця зичу в новому році нових позитивних зрушень, здобутків і перемог. Бажаю достатку і добробуту кожній родині, злагоди і миру – в державі.

Командувач Національної гвардії України

генерал-лейтенант

Микола БАЛАН


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling