Новини

Полиция задержала банду, чинившую разбой на Киевщине

21 Січня 2020 19:49

Полиция задержала вооруженную банду по подозрению в совершении разбойных нападений в Киевской области, - сообщает пресс-служба МВД.

В настоящее время их обоснованно подозревают в совершении пяти преступлений. Проверяется причастность фигурантов к другим правонарушениям.

Наприкінці 2019 року невідомі в масках напали на приватний будинок у селі Козин, що на Обухівщині, і заволоділи грішми та ювелірними виробами.

Під час оперативно-розшукових заходів та слідчих дій, зокрема після відпрацювання камер спостереження, подворових обходів, встановленні очевидців, оперативники ретельно проаналізували всю інформацію, а відтак вийшли на слід зловмисників.

Сьогодні, 21 січня, працівники кримінальної поліції, співробітники слідчого управління за силової підтримки спецпризначенців і під процесуальним керівництвом прокуратури області затримали членів озброєної банди.

Поліція вилучила транспортний засіб, на якому пересувалися нападники, та ряд речових доказів. Серед вилученого - кілька одиниць зброї, дві гранати, маски, радіостанції, ювелірні прикраси і годинники.

Наразі фігурантам інкримінують бандитизм та скоєння розбійного нападу. Кримінальне провадження розслідується за ст. 257 та за ч. 3 ст. 187 Кримінального кодексу України.

На цей час затриманих чоловіків підозрюють у вчиненні п’яти злочинів. Перевіряється їх причетність до інших правопорушень.


Хочете першими дізнаватися про головні події в Україні - підписуйтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новини
Останні новини
усі новини
Gambling