Новости

Які авто найчастіше орендували українці в 2019 році

23 января 2020 15:13
  На правах рекламы

Якщо ваша робота або спосіб життя пов'язані з постійними роз'їздами по місту чи відрядженнями, ви запланували сімейну подорож або домовилися зустріти друзів в аеропорту, то раптовий вихід з ладу власного автомобіля може стати справжньою катастрофою. Використання громадського транспорту в якості альтернативи некомфортне, а послуга таксі може виявитися невиправдано дорогою; тому оренда авто стає справжнім порятунком. Не дивно, що з кожним роком прокат транспортних засобів завойовує все більшу популярність в Україні. На користь цього сервісу свідчить низка його переваг.

  • Різноманітність: широкий вибір в автопарку прокатника дає змогу знайти найкраще авто саме для ваших завдань. Для пересування містом підійде компактний автомобіль, для сімейної подорожі – більш місткі моделі, для ділової поїздки – презентабельне авто бізнес-класу.
  • Обслуговування: прокатні машини завжди надаються в повністю справному стані, а компанія піклується про своєчасність ТО.
  • Комфорт: скористатися послугою можна у будь-який потрібний момент, а замовлення автомобіля гарантує вам його своєчасну подачу. Також можна замовити послугу «авто з водієм», якщо ви не хочете чи не можете самі сідати за кермо.
  • Вигода: орендувати авто на цілий день – дешевше, ніж постійно викликати таксі. А прокат на тривалий термін майже завжди гарантує додаткові бонуси та зниження вартості.
  • Надійність: якщо авто раптом вийде з ладу, вам просто нададуть інше такого самого чи вищого класу.

Численні плюси послуги прокату ТЗ обумовлюють її затребуваність по всьому світу. Виходячи з даних, отриманих від компанії 7Cars – одного з лідерів цієї сфери в Україні, ми склали своєрідний рейтинг найбільш часто орендованого транспорту.

Економ-клас

Автомобілі економ-класу зручні та вигідні. Вони популярні завдяки своїй невисокій прокатній вартості та економічності з точки зору паливних витрат.

Renault Logan Diesel

Цей седан зарекомендував себе як відмінний робочий агрегат, нескладний в управлінні та обслуговуванні. Невисока витрата дизельного палива (лише 5,8 л на 100 км) дозволяє отримувати реальну фінансову економію, а механічна коробка передач надає повну самостійність в управлінні автомобілем. Місткий багажник, ергономічний салон та наявність кондиціонеру роблять таку машину придатною і для робочих поїздок, і для сімейних подорожей за місто.

Hyundai Solaris (Accent)

Для любителів витонченості ця стильна модель виявилася незамінною протягом усього 2019 року. Помірна витрата бензину (6,4 л на 100 км) у сукупності з кондиціонером, підігрівом сидінь, скла та дзеркал зробила його комфортним для оренди у будь-яку пору року. Розрахований на 5 осіб автомобіль ідеально підходить для пересування у місті. Він відмінно вписується не лише в формат особистого використання, але й для вирішення бізнес-завдань.

Volkswagen Polo

Висока німецька якість у сучасному виконанні доповнена в цій моделі економічним мотором, середньою витратою палива (близько 7 літрів бензину на 100 км) та комплектацією салону підвищеної комфортності (клімат-контроль, підігрів сидінь, мультимедіа). Місткий багажник дозволяє використовувати авто не тільки в робочих цілях, але й для невеликих сімейних подорожей.

Позашляховики

Кросовери ніколи не втратять своєї актуальності та популярності серед користувачів прокатних послуг. Ці автомобілі з високим кліренсом чудово підходять для їзди по українських дорогах у будь-який сезон.

Suzuki Vitara

Компактний бензиновий кросовер – відмінне рішення для повсякденного використання. Чудово підходить для зими або легкого бездоріжжя. Автоматична коробка передач та передній привід надають водієві комфорт і безпеку в управлінні, а кондиціонер, підігрів сидінь, камера заднього виду та система навігації роблять авто ідеальним для далеких поїздок.

Toyota Rav4

Чудовий варіант для зимових доріг: простий, але надійний, практичний і зрозумілий. Цей автомобіль популярний за рахунок легкості в управлінні і місткості. Для своїх значних габаритів він має цілком помірну витрату палива: 9,4 л бензину на 100 км шляху.

Бізнес-клас

Ці автомобілі обирають ті, хто цінує стиль і комфорт, а також готовий за це заплатити. Їх часто орендують ділові люди, адже сучасне технологічне наповнення тут поєднується із презентабельним зовнішнім виглядом. Безперечне лідерство в цьому класі належить японській моделі.

Toyota Camry VX70

Представницький та стильний «японець» заслужив популярність завдяки не лише унікальному дизайну, але й високим технічним характеристикам і сучасному шкіряному салону. Оснащений бортовим комп'ютером і сенсорним датчиком дощу та світла, автомобіль користується попитом у любителів бізнес-класу. Потужний 2,5-літровий двигун дає відчуття надійності і сили на дорозі, а електричні склопідйомники, парктронік та сучасний електропакет дозволяють одержати максимальний комфорт як для водія, так і для пасажирів.

Мінівени

Ці специфічні автомобілі, розраховані на 6-8 пасажирів, також затребувані на ринку прокатних послуг України. Їх часто орендують для організації корпоративних заходів, невеликих екскурсійних турів, виїздів за місто та навіть за межі нашої країни. Найбільш затребуваною моделлю мінівена 2019 року став…

Mercedes-Benz Metris

Німецький «мікроавтобус» у модифікації, яка продається на американському ринку, популярний завдяки своєму представницькому зовнішньому вигляду, комфортному салону та високій якості збірки. Все це в сукупності з доступною вартістю оренди та середнім споживанням палива робить його чи не найкращою альтернативою автомобілям преміум-класу. Цей мінівен часто орендують не тільки для сімейних подорожей, але й для ділових поїздок або зустрічей делегацій, чому сприяє продуманий до дрібниць стильний шкіряний салон авто.

Таким став список автомобілів, що найчастіше обирали в прокат наші співвітчизники минулого року. Як бачимо, орендований транспорт дійсно здатен виручити майже в будь-якій ситуації. Головне не розгубитися серед широкого вибору авто у прокатних компаніях та знайти ту модель, що потрібна саме вам!


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling