Новини

В Киеве "на кармане" поймали известного злодея

26 Січня 2020 11:18

В Киеве мужчина помог полицейским задержать грабителя. Как сообщили в полиции, в дежурную часть столичной полиции позвонила киевлянка с сообщением о том, что на улице Соломенской ее ограбил незнакомец.

Правоохоронці, які приїхали на виклик, виявили двох чоловіків, між якими відбувалася сутичка. Також поліцейські поспілкувались із потерпілою, яка пояснила, що на виході з тролейбусу вона відчула, як хтось заліз до її рюкзака. Коли вона озирнулась, то побачила чоловіка, який втікав із її грішми у руках. Дівчина почала кликати на допомогу, на що відреагував небайдужий перехожий та кинувся наздоганяти кривдника.

Чоловіка затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Ним виявився мешканець столиці, 1978 року народження. З’ясувалось, що фігурант неодноразово потрапляв у поле зору правоохоронців за скоєння крадіжок на території столиці.

Слідчим Солом’янського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до чотирьох років позбавлення волі.


Хочете першими дізнаватися про головні події в Україні - підписуйтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новини
Останні новини
усі новини
Gambling