Политика

Боец ВСУ заявил о преступлениях, совершаемых командованием. В бригаде опровергают (видео)

17 февраля 2020 09:51

Боец 25 бригады ДШВ ВСУ воинской части 1126, контрактник, участник боевых действий Леонид Мельниченко обратился к Президенту Украины Владимиру Зеленскому за помощью.

По словам бойца, после того, как он придал огласке материалы о мародерстве представителей ВСУ в зоне ООС и расскзал об истинном положении контрактников, в армии началась его травля.

Видео опубликовано на странице харьковчанки Сандры Томиной. Как отмечает автор, указаное видео пытаются удалять из соцсетей, хотя им поделились более 21 тыс. пользователей.

На странице 25 бригады опубликована официальная версия командования:

У соціальних мережах поширюється відеозвернення військовослужбовця нашої 25 окремої повітряно-десантної бригади – солдата Леоніда Мельниченка.

Цей горе-десантник 26 листопада 2019 року самовільно залишив військову частину (17.12.2019 року військовою прокуратурою Дніпропетровського гарнізону до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесене кримінальне провадження) та через екрани гаджетів та моніторів намагається полити брудом нашу бойову та легендарну бригаду!

Свій ганебний вчинок він намагається виправдати безпідставними звинуваченнями в адресу керівного складу військової частини у корупційних діяннях. Жоден з наведених фейкових фактів не був підтверджений представниками правоохоронних органів. І до слідчих органів, окрім сумнівної громадської організації з нібито компрометуючими матеріалами пан Мельниченко не звертався, адже сам порушив закон та Військову присягу, Клятву десантника та вірність десантним бойовим традиціям.

Акцентуємо, що відео затопленої після зливи їдальні, було відзнято протягом травня – червня минулого 2019 року, коли проходили ремонтні роботи щодо перекриття даху. А основна частина особового складу - виконувала задання в районі проведення операції Об’єднаних сил.

У той же час, тривали будівельні роботи на даху казарми 2-го парашутно-десантного батальйону, де після зливи також почала протікати стеля та стіни. На відео добре видно та зрозуміло, що на той час, дане приміщення являлося не жилим.

На даний час, на даних об’єктах ще тривають внутрішні роботи.

В черговий раз закликаємо громадськість та представників засобів масової інформації використовувати лише достовірну інформацію.

Пресслужба 25 окремої повітрянодесантної бригади


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling