Новости

Презентація книги о.Віктора Маринчака "Досвід навернення"

3 марта 2020 16:11

До ювілею о.Віктора Маринчака у видавництві «Олександр Савчук» Видавець Олександр Савчук видано унікальну книгу «Досвід навернення» - про відомого філолога, священика, громадського діяча Віктора Андрійовича Маринчака.

У понеділок 23 березня 2020 року, о 19.00, в Харківському Театрально-концертному центрі, вул.Сумська, 25, (мала зала Оперного театру) відбудеться презентація книги та зустріч з авторами книги о.Віктором Маринчаком і журналістом Володимиром Чистиліним.

За час нашого знайомства з о. Віктором Маринчаком ми мали багато бесід та відвертих розмов, але поштовхом для написання стали Революція Гідності, а потім початок війни. Сотні людей мене запитували: «Чому ви не пишете про духівника харківського Євромайдану? Його думки про минуле й сьогодення наразі конче необхідні суспільству». Так народилось інтерв’ю довжиною в книгу, до якої було вирішено також додати багато ексклюзивних світлин з домашнього архіву.

Очима героя книги ми, немов би в кіно, споглядаємо події двох століть: Голодомор, війну, смерть Сталіна, політ Гагаріна в космос, празьку весну, культурні події 60-80 років, життя Харкова, перебудову, відновлення церкви, перші роки Незалежності, Майдан, новітню російсько-українську війну. На світлинах, що ілюструють книгу, ми бачимо знакові постаті дисидентів, діячів культурного та духовного відродження, активістів, які рухали і рухають процес відриву нашого суспільства від тоталітарного минулого.

Під час презентації книги відбудеться показ документального фільму про о.Віктора Маринчака «Ловець душ», виступ людей, які добре його знають, та автограф сесія, де всі бажаючи зможуть придбати чудово оформлене видання у триста сторінок «Досвід навернення».

Всі зібрані кошти підуть на відбудову Іоано-Богословського храму ПЦУ.

Чекаємо всіх у понеділок 23 березня 2020 року, о 19.00, у Харківському Театрально-концертному центрі, вул.Сумська, 25, (мала зала Оперного театру) на презентацію книги та зустріч з ювіляром о.Віктором Маринчаком.

Вхід вільний.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling