Общество

К проведению ограничительных карантинных мероприятий привлекли военнослужащих Нацгвардии

19 марта 2020 19:22

В связи с угрозой распространения эпидемии коронавируса режим чрезвычайной ситуации введен в трех областях: Киевской, Житомирской и Черновицкой.

Гвардейцы начали нести службу совместно с работниками полиции на передвижных мобильных и стационарных постах в населенных пунктах на территории Украины.

Об этом рассказывает пресс-служба ведомства:

Зокрема превентивні заходи здійснюються на в’їздах до Києва, Вінниці, у Дніпрі, Черкасах, в населених пунктах Ямпільського району. Основна мета – підтримка громадської безпеки та забезпечення проведення обмежувально-карантинних заходів. Зокрема, правоохоронці контролюють пасажироперевізників щодо дотримання ними обмежень здійснення перевезень на час карантину.

«Запроваджені карантинні заходи хоч і викликають певні труднощі, проте громадяни з розумінням ставляться до всіх цих обмежень, тому що це є запорукою нашого здоров’я і життя. Я, своєю чергою, раджу всіх свідомим громадянам максимально ізолюватися аби подолати цю недугу», – говорить вінничанин Дмитро Шевчук.

Також з 16 березня військовослужбовці Дніпровського полку охорони громадського порядку Національної гвардії України несуть службу з охорони і забезпечення безпеки на об’єкті обсервації у передмісті Дніпра. На території комунального закладу охорони здоров’я зараз перебувають громадяни України, які прибули з європейських країн де наразі спостерігається епідемія вірусу COVID-19.

Усі громадяни протягом двох тижнів будуть знаходитись під наглядом лікарів у суворій відповідності до всіх санітарно-епідеміологічних норм.

Разом з працівниками поліції гвардійці несуть службу біля Олександрівської лікарні у столиці. Ця лікарня – одна з трьох у Києві, де готові лікувати дорослих пацієнтів з ускладненнями від коронавірусної інфекції COVID-19.

Нацгвардійці забезпечують безпеку громадян і стабільну безперешкодну роботу лікарів на території медичного закладу.

У межах превентивних заходів від коронавірусної інфекції COVID-19 військовослужбовці НГУ забезпечують правопорядок та здійснюють роз’яснення для громадян на прийомному пункті інфекційного відділення Олександрівської лікарні. Для однієї зміни залучається 10 гвардійців військової частини 3066.

Залучений особовий склад забезпечений засобами індивідуального медичного захисту. Разом з тим, військовослужбовці, які залучаються до виконання завдань служби, перед початком та після завершення служби проходитимуть медичний огляд. Просимо громадян з розумінням поставитися до карантинних заходів. Це необхідно для того, щоб убезпечити себе та інших від зараження вірусом.

Кожен з нас має розуміти, що від дотримання цих важливих правил залежить наше з вами здоров'я і життя. Зберігайте спокій, виконуйте рекомендації лікарів та користуйтеся інформацією про епідемію.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling