Харьков

На Харьковщине ВСП обещает немедленно изолировать от общества всех больных армейцев

24 марта 2020 13:01

Об этом говорится в сообщении, размещенном на официальном сайте информагентса Минобороны Украины:

Із 22 березня воїни Харківського зонального відділу Військової служби правопорядку перейшли на посилений режим патрулювання в гарнізоні та вжили низку інших важливих заходів задля контролю за виконанням армійцями правил щодо запобігання поширенню інфекційних захворювань, зокрема і COVID-19.

Так, віднедавна удвічі збільшено кількість патрулів ВСП, цілеспрямовано проводиться превентивна робота із захисниками України щодо дотримання ними правил особистої гігієни за межами військових частин. Також контролюється переміщення воїнів містом у засобах індивідуального захисту.

За словами командування зонального відділу, як і раніше патрульні стежать за порядком біля автомобільних та залізничних вокзалів, Військово-медичного клінічного центру Північного регіону, навколо великих навчальних закладів оборонного відомства тощо. Додаткові ж патрулі, оснащені автотранспортом, постійно змінюють маршрути, виходячи із поточної обстановки.

У випадку ж виявлення військовими правоохоронцями армійця із очевидними ознаками вірусної хвороби, вживатимуть негайних заходів з його доставки до місця огляду медичним працівником.

− Із перших днів запровадження у гарнізоні карантину ми постійно контактуємо з усіма регіональними підрозділами правоохоронних відомств України, − каже начальник Харківського зонального відділу ВСП полковник Олександр Леонченко. — Щоб покращити результати роботи, наші патрулі несуть службу разом із співробітниками Національної поліції. Також постійно стежимо та доводимо до підлеглих зміни в епідемічній ситуації, аби мати змогу швидко відреагувати на різні виклики.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling