Техно

Огляд технологічних новин за тиждень

20 мая 2020 14:29

Caterpillar продовжує завойовувати ринок, Wirtgen виграє битву за право на імпорт дорожніх фрез, а Yeti Snow Technology пропонує автономний снігоочисник. Це та інше у нашому огляді, який підготовлений при підтримці mcet.com.ua – Заповнювачі новин про спецтехніку.

Ось ваш щотижневий огляд за травень 2020. Не дякуйте!

22 поверху вид Caterpillar

Для гірничодобувного сектора Caterpillar надає практично все обладнання, включаючи вантажівки, екскаватори, навантажувачі, грейдери, а також найбільші драглайни (одноковшеві екскаватори з канатно-блоковим обладнанням) серед інших.

Фактично, найбільша в світі землерийна машина, коли-небудь створена «Big Muskie», була побудована компанією Bucyrus Erie Co, що належить Caterpillar, мала висоту 22 поверхи. Вона пропрацював 22 роки, прибираючи більше 7 тис гектарив розкриву в годину для вугільної компанії в Центральному Огайо (Австралія).

Товарна пропозиція є вичерпною і може бути використана практично для всіх методів видобутку, як відкритих, так і підземних, або для будь-яких товарів.

COVID-19 впливає на ринок грунтообробної техніки 2020: які будуть стратегії

Останні дослідження світового ринку грунтообробної техніки з оцінкою галузі, тенденціями, конкурентним середовищем, інвестиційними стратегіями і прогнозами свідчать – сфера виробництва грунтообробного обладнання набирає обертів.

Прогнозується, що стало зростаючий попит через підвищення купівельної спроможності стане хорошою ознакою для світового ринку.

Одна з найсвіжіших публікацій mcet.com.ua пропонує глибоке розуміння сил і обмежень, присутніх на ринку. Вона оцінює історичні дані, що відносяться до світового ринку грунтообробного обладнання, і порівнює їх з поточними ринковими тенденціями, щоб дати читачам докладний аналіз траєкторії ринку.

Yeti Snow Technology пропонує автономний снігоочисник

Компанія стверджує, що ними вперше великі транспортні засоби були адаптовані для автономного захисту злітно-посадкових смуг від снігу. Однією з головних унікальних характеристик цих сучасних транспортних засобів є те, що вони призначені для роботи в екстремальних умовах і в умовах поганої видимості.

У довгостроковій перспективі технологія покликана допомогти іншим аеропортам залишатися відкритими і скоротити затримки для пасажирів.

Wirtgen виграв битву за право на імпорт дорожніх фрез

Компанії Wirtgen America Inc. дозволено ввозити дорожньо-фрезерні машини у США. Американський уряд більше не заперечує, що зміни в конструкції машин означають, що вони порушують патент, що належить Caterpillar Inc. Про це заявили в суді США з міжнародної торгівлі.

Дорожньо-фрезерні верстати видаляють поверхневі шари на першому етапі ремонту або обслуговуванні поверхні дороги або тротуару.

У 2019 Комісія з міжнародної торгівлі встановила, що дорожньо-фрезерні верстати Wirtgen серії 1810 порушують патент, що належить Caterpillar. Міжнародна торгова комісія прийняла рішення про припинення провадження і обмеженому виключення, що забороняє ввезення Wirtgen контрафактної продукції.

Wirtgen пішов до суду і довів свою правоту! Більш того, компанія оголосила про плани по відкриттю двох центрів по розробці техніки щодо дорожніх технологій. Один центр буде перебувати в Мілтоні (Онтаріо, США), а інший в Калгарі (Альберта, Канада).


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling