Экономика

Куди Не Глянь - Всюди Бетон

21 мая 2020 17:42
  На правах рекламы

Бетон від Ковальської – це будівельний матеріал, який користується попитом не тільки в Україні, а й у Росії, Казахстані та інших сусідніх державах. Компанія виробляє будівельні матеріали більш ніж півсторіччя. За цей час лише в Києві з використанням бетону від Ковальської побудували приблизно 70 % всіх об’єктів, в конструкції яких задіяний залізобетон.

Переваги бетону від Ковальської

Бетон від Ковальської в порівнянні з подібними будівельними матеріалами на ринку продають за середньою ціною. Але попит на нього значно вищий. Більшість клієнтів в Україні замовляють саме його. Саме того майже всі будівлі в столиці нашої держави побудовані за допомогою бетону від Ковальської. Багато хто задається питанням, чому споживачі віддають перевагу саме цій компанії? Відповідь насправді очевидна: бездоганна якість матеріалу в поєднанні з доступною ціною зробили цей бренд мега популярним.

Бетон від Ковальської представлений в широкому асортименті, детальніше за цим посиланням. Виробляють як звичайні, так і спеціальні суміші. Звичайний бетон відомий більшості людей, які хоч раз працювали з таким видом будівельного матеріалу. А от зі спеціальним зустрічались не всі. Такий бетон використовують щоб побудувати енергоефективні приміщення, для теплоізоляції будівель, для захисту споруд від води та шуму. Крім того, спеціальні суміші доволі вогнестійкі, не руйнуються під впливом хімічного та ядерного випромінювання. До того ж виглядає такий матеріал естетично, завдяки чому дизайнери за його допомогою виграшно оформлюють екстер’єри та інтер’єри.

Серед головних переваг бетону від Ковальської слід відзначити:

  • вражаючий асортимент різноманітних сумішей;

  • доступні ціни;

  • використовуючи такий бетон можна автоматизувати процес будівництва, заощадити сили працівників та час;

  • відміна якість;

  • надійність споруд, побудованих з його використанням;

  • можна використовувати на різних об’єктах, навіть в складних геологічних чи кліматичних умовах.

Процес виробництва автоматизований. Для виготовлення бетону використовують сучасні хімічні та мінеральні присадки з Європи. Крім того, на кожному етапі виробництва технологи перевіряють якість суміші. Саме тому суміші від Ковальської завжди відповідають вимогам державних стандартів і стандартам міжнародного рівня.

Не всі клієнти розуміють, як формується ціна на ту чи іншу бетонну суміш. В питанні ціноутворення відіграють роль багато факторів, але основний це клас матеріалу. Від класу залежить міцність бетону. Чим вище клас суміші, тим міцнішим буде будівля побудована з її використанням. Відповідно, чим вище клас, тим вища ціна на матеріал. Компанія Ковальська пропонує своїм клієнтам можливість вибрати будь-яку марку бетону.

Для того щоб бетонна суміш не втратила своїх властивостей, її потрібно правильно перевезти. В компанії Ковальська є великий автопарк, де багато спеціальної техніки для перевезення бетону. Тому клієнти завжди можуть розраховувати на швидке та правильне транспортування купленого розчину.

Де використовують бетон від Ковальської?

Бетон від Ковальської виготовляють виключно з екологічно чистих компонентів. Будь-яка сировина на виробництві проходить радіологічний контроль. Також систематично на кожному етапі перевіряють склад суміші, уважно слідкуючи за хімічним вмістом, детальніше на офіційному сайті https://beton.kovalska.com.

З використанням бетону від Ковальської в Києві вже побудували тисячі об’єктів: бізнес-центри, житлові комплекси, готелі, ТРЦ і т.д. Готель «Hilton», ТРЦ «Lavina Mall», Бізнес-центр «Парус» та багато інших будівель виготовлені з бетону від Ковальської.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling