Общество

Фесенко озвучил новые детали в деле Шеремета: Минюст подтвердил экспертизы в деле

31 августа 2020 18:43

По информации руководителя Центра прикладных политических исследований "Пента" Владимира Фесенко, сегодня комиссия Минюста рассматривала жалобу адвокатов защиты на экспертизу, которая лежит в основе дела об убийстве журналиста Павла Шеремета, и полностью оставила в силе выводы эксперта, подтверждая их законность и обоснование.

Об этом политолог написал на своей странице в соцсети:

По справі Шеремета нові деталі. Раніше захист підозрюваних ставив під сумнів обґрунтованість висновків незалежного англійського експерта національного агентства по боротьбі зі злочинністю Івана Бірча. Як мене поінформували компетентні джерела в Мінюсті, сьогодні комісія розглядала скаргу адвокатів захисту на експертизу, що є в основі справи Шеремета і повністю залишила в силі висновки експерта, підтверджуючи їх законність та обґрунтування. Правда було вказано на деякі технічні зауваження, але суть не змінилась.

Розслідування у справі про вбивство журналіста Павла Шеремета на завершальній стадії, справу передано до суду і тільки суд присяжних може встановити жирну крапку.

Зараз є тенденція нагнітати ситуацію в інформаційному полі, але краще перевести дискусію з емоційної в змістовну площину, усвідомлюючи всю повноту відповідальності за цю делікатну справу. Думаю, що спільний інтерес – і правоохоронних органів, і захисту, і суспільства в цілому - забезпечити справедливий розгляд цієї справі в суді.


ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling