Харьков

Харьковские гвардейцы стали лучшими спортсменами на "РепидТрайдент – 2020"

21 сентября 2020 07:22

В Международном центре миротворчества и безопасности Национальной академии Сухопутных войск имени гетмана Петра Сагайдачного приближаются к экватору украинского-американские учения «Репид Трайдент - 2020». На выходные организаторы провели своеобразный День спорта.

Соревнования включали в себя три спортивных дисциплины - футзал, волейбол и перетягивание каната. Военнослужащие 3-й бригады оперативного назначения (г. Харьков), представляющие Национальную гвардию на учениях, имели свое представительство во всех дисциплинах и стали лучшей спортивной командой среди всех представленных на учениях, рассказывает пресс-служба ведомства.

***

У турнірі з волейболу гвардійці стали абсолютними тріумфаторами. На шляху до фіналу вони випередили команди Польщі та Міжнародного центру миротворчості та безпеки. У ключовому поєдинку за чемпіонство глядачі побачили українсько-американську дуель, яка завершилася переконливою перемогою Національної гвардії.

«Для нас сьогоднішній день дуже необхідний. Адже потрібно було, так би мовити, трішки перезавантажитися, розслабитися та з новими силами входити у ключову стадію навчань, - розповідає гвардієць Ігор Найпак. – Але для нас в спорті, як і в житті, не існує принципу головне не перемога, а участь. Всі хлопці серйозно налаштовувалися, аби показати свою міць та командну роботу. Приємно, що усі наші зусилля матеріалізувалися у підсумкову перемогу».

Не було рівних військовослужбовцям 3-ї бригади оперативного призначення і у перетягуванні канату. При чому в цій дисципліні гвардійці делегували для участі дві збірні команди, які, у підсумку зустрілися у фінальному поєдинку. Таким чином зайнявши перше та друге місце.

Відтак, підсумком своєрідного дня спорту на «Репід Трайдент – 2020» для військовослужбовців Національної гвардії України стало два чемпіонства у трьох дисциплінах та звання кращої спортивної команди міжнародних навчань.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling