Политика

Штаб: боевики на Донбассе один раз нарушили "тишину"

28 сентября 2020 18:45

В понедельник, 28 сентября, российские наемники на Донбассе один раз нарушили режим прекращения огня. Украинские военные не пострадали.

Об этом в ежедневной вечерней сводке сообщает пресс-центр штаба ООС:

Від початку поточної доби, 28 вересня, російсько-окупаційні війська один раз порушили режим припинення вогню, застосувавши стрілецьку зброю на ділянці поблизу населеного пункту Старогнатівка.

Бойових втрат і поранень внаслідок ворожих пострілів немає.

У районі проведення операції належно виконують завдання інші складові сил оборони. Так, військовослужбовці Збройних Сил разом із рятувальниками ДСНС продовжують ліквідовувати пожежу на ділянці розміром близько 10 гектарів неподалік Нижньотеплого.

Окрім того, у районах уздовж лінії розмежування сторін саперами ДСНС розміновано понад два гектари території та передано на знищення 13 вибухонебезпечних предметів.

Для мінімізації наслідків артилерійських обстрілів попередніх років рятувальники Об’єднаних сил проводять роботи з відновлення пошкоджених житлових будинків та об’єктів інфраструктури. Упродовж доби вони відремонтували 1 будинок.

Підрозділи Об’єднаних сил дотримуються умов припинення вогню та перебувають напоготові до адекватного реагування на будь-які провокації противника.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling