Криминал

Спасатели нашли останки еще четырех погибших в пожарах на Луганщине

3 октября 2020 15:49

Спасатели сегодня по состоянию на 14:00 нашли останки тел еще четырех погибших женщин, которые ранее считались без вести пропавшими в результате пожаров в Луганской области.

Об этом сообщила спикер областной полиции Татьяна Погукай.

Додаткова інформація про загиблих та безвісно зниклих осіб під час пожеж на території області станом на 13.00 (3 жовтня)

Загиблі – 10 людей

Безвісно зниклі – 1 людина

Співробітниками слідчо-оперативних груп, які продовжують проведення першочергових слідчих дій, а саме огляд місця події, допити потерпілих та свідків, виявлено у с. Сиротине та с. Воронове під завалами зруйнованих будинків тіла (фрагменти тіла) людей, які значились як безвісно зниклі:

- Андрієва Наталія Вікторівна, 25.01.1964 р.н., мешкала за адресою: с. Сиротине, вул. Дружби, 54а;

- Помещик Світлана Архіпівна, 14.02.1947 р.н., с. Сиротине вул. Пушкіна, 27 (погано пересувався, жила з сусідами, родичів не мала, після того як сусіди повернулись після евакуації сім’ї за майном та за нею на місті вже все горіло);

- Чумак Любов Володимирівна, 03.08.1956 р.н., смт. Воронове, вул. Сонячна, 26. (мешкала с чоловіком, поки чоловік порався з транспортним засобом в гаражі, зайшла в будівлю за документами та пропала).


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling