Общество

Командующий Национальной гвардии обратился к украинцам

14 октября 2020 09:21

Командующий Национальной гвардии Украины генерал-полковник Николай Балан обратился к украинцам по случаю Дня Защитника Украины.

Текст соответствующего обращения публикует официальный сайт Национальной гвардии Украины.

***

Шановні бойові друзі! Прийміть найщиріші привітання з нагоди свята оборонців та визволителів рідної землі – Дня захисника України!

Священний для всіх християн день Покрови Пресвятої Богородиці поєднує в собі славетні традиції мужності багатьох поколінь захисників свого народу.

У цей день українці вшановують славу й звитягу українських козаків, героїзм і самопожертву воїнів, які у різні часи виборювали незалежність держави, мужність і незламність сучасних українських захисників, що боронять територіальну цілісність нашої Батьківщини.

Покрова – свято справжніх патріотів, готових віддати життя, захищаючи Батьківщину. Для воїнів-гвардійців цей день став однією з головних дат, що символізує відданість шляхетній справі захисту Вітчизни й любові до її громадян.

Військовослужбовці Національної гвардії України з гідністю й честю зберігають і примножують славу українського війська, захищаючи закон і правопорядок у державі.

Щиро бажаю всім воїнам-правоохоронцям, близьким та рідним, ветеранам міцного козацького здоров’я, мужності й сили духу, щастя і добробуту родинам, миру і процвітання єдиній і неподільній Україні.

Командувач Національної гвардії України

генерал-полковник Микола Балан


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling