Политика

В районе проведения операции Объединенных сил состоялась ротация гвардейцев (фото)

4 декабря 2020 07:16

В группировке Нацгвардии Украины в районе проведения операции Объединенных сил состоялась очередная ротация.

Часть гвардейцев, которые в течение нескольких месяцев самоотверженно и профессионально выполняли поставленные служебно-боевые задачи, в полном составе возвращаются к местам постоянной дислокации и в родные дома.

Об этом рассказывает пресс-служба НГУ.

«Дякую усім вам, тим, хто протягом довгих і непростих місяців ніс службу тут, в зоні бойових дій, за вірну та віддану службу, вашу мужність та незламність, за успішне та якісне виконання завдань з оборони Батьківщини та відсічі ворога, що забезпечувалося високим рівнем бойової підготовки, а також – особистісним, людським фактором, - зауважив заступник командувача ОС з питань застосування НГУ генерал-майор Олександр Рачок, - Ви з честю виконали свій обов’язок, набули нового досвіду та сьогодні живі й здорові повертаєтеся додому. Ви продемонстрували, що таке бути справжніми воїнами та синами своєї Батьківщини! Будьте й надалі прикладом та взірцем для побратимів і гордістю нашої держави! Слава Україні».

Під час урочистого шикування військовослужбовці були нагороджені відзнаками Командувача Об’єднаних сил «Козацький Хрест», грамотами та подяками.

Вдома на кожного з гвардійців, що залишив район ООС, чекають родини, друзі та побратими у військових частинах, які по-справжньому пишаються тими, хто, ризикуючи власним життям, забезпечував мир та спокій в домівках своїх співвітчизників.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling