Новости

Як повернути здоровий сон?

19 января 2021 16:52
  На правах рекламы

У житті кожної людини бувають такі ночі, коли вона дуже хоче спати, але ніяк не може заснути від думок або від неспокою на серці. Якщо такий стан виникає час від часу після сильного стресу або великої радості і наступного дня людина вже заспокоюється та легко засинає, ніякого сильного дискомфорту не виникає. Але якщо людина не може нормально засинати ввечері тиждень або два, то потрібно щось робити, інакше виникне депресія, з’являться проблеми на роботі через те, що робітник майже спить, коли треба виконувати свої обов’язки, почнуться сварки з близькими через постійну втому людини, котра не має спромоги нормально спати. В усіх цих випадках можуть допомогти снодійні препарати, котрі можна купити у будь-якій аптеці, як за рецептом, так і без нього.

Види снодійних

Фармацевтичні компанії виробляють велику кількість снодійних препаратів, які пропонують клієнтам по дуже різним цінам (ознайомитися з цінами можна на сайті https://apteka-ds.com.ua/). Тому щоб знайти засіб, котрий допоможе саме вам, краще не експериментувати з препаратами, а звернутися до терапевта. Лікар може порекомендувати вам гарний засіб, котрий допоможе швидко засинати, в залежності від вашого віку та стану здоров’я. Якщо ж ви вирішили обирати препарат самостійно, обов’язково читайте інструкцію перш ніж купляти снодійне: сильні препарати мають багато протипоказань та застережень щодо прийняття разом з іншими лікарськими засобами.

В залежності від діючої речовини виділяють такі групи снодійних засобів:

· броміди;

· альдегіди;

· барбітурати;

· бензодіазепіни;

· етаноламіни.

Хоча ці препарати пришвидшують засинання, вони змінюють структуру сну та можуть викликати кошмари і психічне звикання до лікарського засобу. Тому проходити лікування ними рекомендується тільки по призначенню лікаря та під його наглядом. Боятися вживати аптечні снодійні теж не слід. Якщо у вас почалося хронічне безсоння, або стрес настільки глибокий, що ви вже не спите декілька ночей, краще прийняти одну пігулку або пропити курс сильних снодійних та повернутися до нормального життя, ніж наражати на небезпеку себе через неуважність, яка буде зростати по мірі того, як ви будете почувати себе все гірше і гірше.

Якщо ви ніколи не лікували безсоння сильними снодійними і ваш організм ще не пристосувався до них, то варто спробувати такі засоби, як настій пустирнику, корвалол або настій валеріани. У деяких випадках, коли безсоння спровоковане стресом, достатньо декількох крапель заспокійливих, котрі виготовлені на основі рослинних екстрактів, щоб усе минуло. У багатьох випадках повернути здоровий сон можна за допомогою курсу теплих ванн з морською сіллю або іншими подібними засобами, курсу масажу, перегляду меню, відмови від кави або чаю, підвищення фізичних навантажень, регулярних вечірніх прогулянок.

Отже, якщо в вас виникло безсоння, спробуйте спочатку змінити свій спосіб життя. Якщо ж розслаблюючі процедури та фізичні навантаження нічого не змінили, порадьтеся с медичним фахівцем та придбайте сильний сучасний засіб, котрий допоможе швидко засинати ввечері, які б думки вас при цьому не непокоїли.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling