Общество

Освітній проект ITEA перейшов на чітання курсів в online-форматі

9 февраля 2021 07:32
  На правах рекламы

Отже, ви шукаєте нову захоплюючу роботу у сфері що розвивається та добре оплачується. Дуже ймовірно, це означає, що ви думаєте про програмування, веб-розробку і таке інше. За інформацією Всеукраїнського освітнього проекту ITEA https://lviv.itea.ua/, робота "айтішника" початкового рівня, який щойно закінчив навчання за однією з програм ITEA, становить 400 доларів на місяць. І попит на IT-фахівців неухильно зростає, в тому числі попит на розробку додатків, що робить цю сферу діяльності дуже привабливою.

ITEA Лвів

Чому ITEA

Дозвольте вгадати: ви не знаєте, з чого почати. Вам потрібна ступінь з інформатики? Вам потрібно вивчати програмування роками? На щастя, відповідь на обидва питання негативна. Майте на увазі: за даними українського Держстату та Державного центру зайнятості, в середньому програмісти і розробники мають ступінь молодшого спеціаліста. Це означає, що багато айтішників взагалі не мають будь-якого ступіня, а більшість з них навіть не мають ступінь бакалавра.

Щоб опанувати програмування, управління проектами, тестування, закінчити курси рекрутингу Львів вам просто потрібно оволодіти відповідними навичками та навчитися використовувати їх у своїй кар'єрі. До того ж, ви можете майже не турбуватися, коли подаєте резюме на першу вакансію розробника - 95% випускників ITEA працевлаштовуються після проходження комплексної програми навчання. Крім того, ITEA допоможе у працевлаштуванні.

До того ж, у зв'язку з карантином всі курси освітнього проекту наразі читаються у ONLINE-форматі. Діє знижка 25%.

Що пропонує ITEA

курси рекрутингу Львів

Хоча вам не обов'язково мати ступінь у галузі інформатики, щоб стати програмістом, без певних навичок в цій сфері - не обійтися. Вам також необхідно розуміти деякі фреймворки і способи їх проектування. І пам'ятайте - знання в області кодування, які необхідні для вашої подальшої роботи, з часом змінюються і прагнення до самовдосконалення, самоосвіта ніхто скасовувати не збирається.

Освітній проект ITEA дає знання за декількох напрямків:

  • комплексна програма навчання;

Вона включає в себе навчання програмуванню на найпопулярніших мовами - від модного Python до старого доброго PHP-програмування.

Сюди ж відноситься Project management і комплексна програма навчання підбору персоналу - курси рекрутингу.

Кожна з цих областей може вимагати різних спеціалізацій і знань, отже не турбуйтеся, якщо абсолютно далекі від світу кодів, скриптів і додатків. Щоб зрозуміти, чим хочете зайнятися, почніть з першого курсу навчання - "Основи комп'ютерної грамотності".

  • авторизовані та авторські курси.

ITEA співпрацює з найвідомішими IT-гігантами. Компанії Microsoft, Oracle, Cisco, VMware спільно з ITEA підготували слухачам унікальні курси для практикуючих фахівців та новачків. Тут можна опанувати або підвищити рівень своєї підготовки з конкретних напрямків.

Більш детальну інформацію про освітній проект ITEA ви знайдете на сайті itea.ua - зв'язуйтеся, телефонуйте, консультація - безкоштовна.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling