Политика

Україна заслуговує на вас, а ви заслуговуєте на сильну Україну - Арсеній Яценюк учасникам молодіжної зустрічі КБФ

24 сентября 2021 18:18

У Львові проходить молодіжна зустріч Київського Безпекового Форуму «Захід-Схід, Північ-Південь». Участь у зустрічі беруть понад 100 молодих професіоналів та активістів з різних регіонів України.

У вітальному слові голова КБФ Арсеній Яценюк підкреслив, що Форум зібрався у Львові, аби молоді лідери з різних регіонів отримали можливість живої дискусії та обміну думками: «Україна – вона різна, так, як і кожен з вас. Кожен з вас є дуже різна особистість. Але сила України в тому, що вона саме різна і вона завжди знаходить можливість об’єднатися в найскладніші періоди нашої історії, як це було в 2014-му і до сьогоднішнього дня».

Назва зустрічі «Схід-Захід, Північ-Південь», зазначив Арсеній Яценюк, - це також і відсилка до символу НАТО - рози вітрів.

«Кажуть, що молодь – це майбутнє. Це штамп. Молодь – це сьогодення. Ви сьогодні можете робити те, що ви повинні робити. Тому ви і є сьогоднішня Україна», - звернувся Арсеній Яценюк до учасників зустрічі.

Згідно з соціологічними опитуваннями, зазначив він, серед молоді на 10% більше тих, які кажуть, що українська незалежність – це велике досягнення, і що вони виключно за незалежну Україну.

Водночас, наголосив Арсеній Яценюк, багато молоді розглядають можливість виїхати за кордон: «Українцям потрібна безпека. Якщо буде соціальна, екологічна, економічна, фінансова, військова безпека, - молоді українці не будуть думати про те, як будувати своє майбутнє не в Україні».

«Я дуже хочу, щоб Україна була побудована кожним з вас. Тому що Україна заслуговує на вас, а ви заслуговуєте на сильну Україну», - сказав він.

Київський Безпековий Форум, заснований Фондом Арсенія Яценюка «Відкрий Україну», поруч із своєю головною діяльністю як провідної міжнародної платформи України з обговорення проблем війни і миру, започатковує нову ініціативу – молодіжні зустрічі про розвиток і безпеку України, які відбуватимуться в різних регіонах нашої держави. Захід у Львові є першим із них.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling