Новости

Тимошенко обратилась к демократическим силам Харьковщины. Заявление лидера БЮТ

22 апреля 2010 13:41

Звернення Ю.В.Тимошенко до демократичних кіл Харківщини
 
Дорогі друзі!
 
 Ви чудово розумієте, що в Україні настали непрості часи пов’язані з поверненням до влади антидемократичних та антиукраїнських сил на чолі з Партією регіонів та її лідером В.Януковичем. Їх перші кроки та жадоба реваншу – жахають. Порушення норм Конституції, відміна місцевих виборів, виключно політична доцільність у розтановці кадрів на керівних посадах, формування коаліції у Верховній Раді «тушками» створює загрозу самій ідеї розвитку нашої демократичної держави.
 
Єдиною адекватною відповіддю має стати наша згуртованість, об’єднання зусиль всіх демократичних та патріотичних сил, максимальне залучення кожного небайдужого громадянина.
 
Ми започаткували об’єднавчий процес 9 березня 2010 року, сформували опозиційний Уряд, ведемо наполегливі консультації та узгодження в широкому спектрі демократичних сил.
 
Наступним важливим етапом є консолідація наших зусиль в усіх регіонах України. Важлива роль в цих процесах буде за об’єднанням регіональних лідерів. Для Харківського регіону я бачу одним з таких лідерів Арсена Авакова. Я довгий час спостерігала за його політичним та державним зростанням, а в багатьох моментах успішно з ним співпрацювала і як з головою Харківської ОДА, і як з політиком, і як з людиною. Знаю його як людину принципову, освічену, енергійну.
 
Тому мною прийнято рішення запросити Арсена Авакова вступити до партії та очолити Харківську обласну організацію «Батьківщина» та започаткувати об’єднавчий процес демократичних сил Харківщини.
 
Олександр Фельдман, який багато років є лідером «Батьківщини» на Харковщині та віддано працює, захищаючи інтереси України, громади, кожної людини, очолить міську партійну організацію Харкова, де його потенціал є найефективнішим. Я переконана, що об’єднання двох лідерів і їх успішна, злагоджена робота дадуть важливий для країни результат.
 
Я звертаюсь до всіх членів нашої партії, до всіх членів партій-учасниць блоку, до демократичного середовища Харківщини підтримати мою ініціативу. При цьому наголошую, що мова йде не про заміну, а про посилення нашої команди.
 
Єднаймося в ім’я України!
 
 З повагою, Ю.Тимошенко


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling