Харьков

Какие вопросы Янукович получил из Харьковской области

25 февраля 2011 09:51

На сайте президента опубликовали вопросы к Виктору Януковичу, которые поступили в адрес главы государства в рамках проекта "Разговор со страной".
 
Янукович будет отвечать на вопрос граждан в прямом эфире с 11:00 до 14:00 в пятницу, 25 февраля, а перечень вопросов был опубликован накануне вечером.

Вопросы на сайте президента разбили на пять частей (первая, вторая, третья, четвертая, пятая), отдельной частью размещены вопросы, поступившие в контакт-центр "Укртелекома".
 
"Сохранен язык и стилистика авторов вопросов. Вопросы, которые содержат бранную лексику, призывы к свержению конституционного порядка, расовой или религиозной нетерпимости, оскорбление чести и достоинства граждан, не рассматривались", - говорится в приписке к вопросам.
 
"Каждый, кто прислал вопрос президенту, получит ответ", - заверили в администрации президента.
 
"Главное" отобрало вопросы, поступившие в адрес президента из Харьковской области и о Харьковской области:
 
ПІБ: Воронцова Любов Олексіївна
Область (або закордонна країна): Харківська
Населений пункт: сел.Безлюдівка
 
Питання: Звертаюся від робітників та акціонерів ЗАТ Автобаза "Харківводбуд", яке розташовано в Харківській області. 02.02.09р., підприємство захватили рейдери на підставі незаконних рішеннь Господарського суду Харківської області. Ці рішення скасовані Харківським апелляційним судом в 2009 році, але ці рішення не виконані. До цього часу рейдери знаходяться на підприємстві та незаконно розкрадають майно.Коли рейдери будуть нести відповідальність за незаконні дії та знищення працюючих підприємств?
 
ПІБ: Міхно Георгій Костянтинович
Область (або закордонна країна): Харківська
Населений пункт: Вовчанськ
Вік: 57
Професія: лікар
 
Питання: Яка домашня тварина є Вашою улюблинецею?
 
ПІБ: Беспалий Дмитро Олегович
Область (або закордонна країна): Харківська
Населений пункт: Ізюм
Вік: 20
Професія: Правозахисник
 
 
Питання: Шановний Пане Президент! В жовтні 2010 року в місті Ізюм відбулися вибори міського голови та міської ради. Влада в нашому місті опинилися в руках представників Вашої політичної сили. Ми щиро повірили в зміни на краще, але наша міська влада сьогодні відкрито показує курс неспроможності виконання поставлених перед ними завдань громадою міста. Міський голова Ізюма Олександр Божков відкрито нехтує та знущається над людьми. Пане Президент скільки ще це терпіти? Просимо про захист від горе-чиновника.
 
***
Почему у меня 3 года нет света? (Харківська обл.)
*** 
 
ПІБ: Веселовський Вадік
Область (або закордонна країна): Харківська
Населений пункт: Харків
Вік: 37
Категорія питання: економіка
 
Питання: Як фахівця з економіки мене особливо дратують дві речі в діяльності нинішнього уряду, А. Обмеження експорту зернових (регулятивне і через штучний брак елеваторів), Б. Намагання уряду регулювати ціни через обмеження націнки, директиви тощо. Це смішно і гірко і тхне непрофесійністю. Я впевнений, що ви розумієте неефективність і згубність цього підходу. Питання, чому ви це терпите? ви збираєтесь навести тут елементрний порядок? ви звільните людей, яке придумали це кам’яний вік?
 
ПІБ: Степаненко Анна Сергіївна
Область (або закордонна країна): Харківська
Населений пункт: Харків
Вік: 18
Професія: студентка
Категорія питання: особисте життя Президента (сім'я, відпочинок, хобі)
 
Питання: Для нас як молодого покоління, цікаво, не тільки політичні та соціальні питання країни, а також цікавить як президент любить проводить свій вільний час, які є хобі та чи захоплює якийсь вид спорту!
 
ПІБ: Сергій Миколайович
Область (або закордонна країна): Харків
Населенний пункт: Харків
Вік: 23
Категорія питання: інші питання
 
Питання: Ув. Президент..Что можно противопоставить женской логике?
 
ПІБ: Бєлінська Наталія Іванівна
Область (або закордонна країна): Київська
Населенний пункт: м.Київ
Вік: 50
Професія: інженер з охорони праці
Категорія питання: земельні питання та сільське господарство
 
Питання: Моє с. Пархомівка, Харківської області, Краснокутського р-ну, де я народилася та проживає мати-пенсіонерка, нілічує більш ніж 3 тисячі мешканців , раніше це було село з розвинутою інфраструктурою, своєю лікарнею . На даний час село не має ні лікарні, ні автобусного сполучення (навіть з районним центром, до якого 12км), культурні заклади -закінчують розбирати на будматеріали. За термінову медичну допомогу- годі говорити.Допоможіть, будь ласка, людям там вижити якось!!!!
 
ПІБ: Варич Богдан Володимирович
Область (або закордонна країна): Харківська
Населенний пункт: Харків
Вік: 30
Професія: юрист
Категорія питання: робота органів державної та місцевої влади
 
Питання: Пане Президент, як Ви ставитеся до того, що депутати Верховної Ради України дозволяють собі голосувати чужими картками, хоча наприклад у Польщі це вважається шахрайством та такий депутат може бути притягнутий до кримінальної відповідальності. Якщо людини мала намір стати депутатом, якому довірились люди, чому вони тоді не ходять на засідання ВРУ, хоча отримують за це заробітну плати. Дисциплінарну відповідальність передбачену за прогул КЗпП ще ніхто не скасував?
 
ПІБ: Варич Богдан Володимирович
Область (або закордонна країна): Харківська
Населенний пункт: Харків
Вік: 30
Професія: юрист
Категорія питання: пенсійні питання
 
Питання: Коли в Державному бюджеті України будуть передбачені статті видатків на здійснення доплат до пенсійного забезпечення дітям війни, чорнобильцям та іншим категоріям населення. Гірко бачити як старі люди вимушені ходи по судам та іншим інстанціям для вибиття у Держави коштів на проживання, які по суті передбачені спеціальними законами України, але ніколи ще державні органи влади не приймали Державний бюджет з відповідними статтями видатків.
 
ПІБ: Олексій Володимирович
Область (або закордонна країна): Харків
Вік: 30
Категорія питання: питання безпеки, роботи правоохоронних органів та Збройних Сил України
 
Питання: Шановний Вікторе Федоровичу, Дуже цікаво було б дізнатися на якій стадії наразі перебуває перехід української армії на контрактну основу? Шо робиться у цьому напрямку? На скільки швидко просувається процес? Адже мені зовсім не хочеться аби мій син коли виросте примусово йшов до армії і взагаль щоб він щось робив примусово у вільній та демократичній країні. Дякую за відповідь.
 
ПІБ: ЮРIЙ
Область (або закордонна країна): ХАРКIВСЬКА
Населенний пункт: НОВА ВОДОЛАГА
Вік: 18
Професія: СТУДЕНТ
Категорія питання: інші питання
 
Питання: КОГДА МОЛОДЕЖЬ ОБЕСПЕЧАТ РОБОЧИМИ МЕСТАМИ-И КУДА ОБРАЩАТСЯ ЕСЛИ Я УЧУСЬ НА ЗАОЧНОМ В ТЕХНИКУМЕ-НО НЕ МОГУ НАЙТИ РАБОТУ ПО СПЕЦИАЛЬНОСТИ(ЮРИСТКОНСУЛЬТ)-Я ЗНАЮ МНОГО ЗАКОНОВ- И ДУМАЮ МОГ БЫ ХОРОШО РАБОТАТЬ В ОРГАНАХ МЕСТНОЙ ВЛАСТИ-ПОМОГИТЕ! И КОГДА ВЫ ПРИЕДЕТЕ В НОВУЮ ВОДОЛАГУ ХАРЬКОВСКОЙ ОБЛ? И ВООБЩЕ РЕАЛЬНО ПРОСТОМУ СМЕРТНОМУ С ВАМИ ПООБЩАТСЯ? СПАСИБО.ЖДУ ОТВЕТ
 
ПІБ: Шестаков Андрiй Шванович
Область (або закордонна країна): Харкiвська
Населенний пункт: Харкiв
Вік: 33
Професія: менеджер
Категорія питання: економіка
 
Питання: Вiкторе Федоровичу! Чи можливо в нашiй краiнi прийняти закон який би захистив вiтчизняного виробника(будь-якого). Наприклад : зобовязати торгiвельнi мережi обовязково розмiщувати 25-40% товарiв вiтчизняного виробництва. Це б дало змогу зменшити частку імпорту, а також стимулювати виробництво, а це новi робочi мicця тощо...
 
ПІБ: Денис
Область (або закордонна країна): Харківська
Категорія питання: політика
 
Питання: Виктор Фёдорович, почему Вы не выполняете программу с которой шли на выборы президента? Почему, никто в стране не видит "покращення життя вже сьогодні"?
 
ПІБ: Анонім Анонім Анонім
Область (або закордонна країна): Харківська
Населений пункт: Харків
Професія: інженер
Категорія питання: економіка
 
Питання: Коли на ДП "ЗіМ" будуть виплачуватися вчасно заробітні плати? На 15.02.2011 борг є за вересень(2010), жовтень(2010), грудень(2010) січень(2011)
 
ПІБ: Поварнiна Оксана Олександрiвна
Область (або закордонна країна): Харкiвська
Населений пункт: Харкiв
Вік: 24
Професія: консультант IT
Категорія питання: забезпечення житлом
 
Питання: Доброго дня вельмишановний Віктор Федорович! У мене таке питання: як можна молодій родині одержати квартиру? У нас маленька дитина 4 місяця, усе своє сімейне життя ми знімаємо квартири, а зараз така ситуація, чоловіка незаконно звільнили з роботи( не мали права, на ньому два утриманці), тепер платити за знімну квартиру немає за що, зводимо кінці з кінцями, тепер нам жити не де , хоч на вулиці живи. Що нам робити, чи може держава виділити нам житло? Заздалегідь спасибі!


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling