Политика

"Я мечтаю, что настанет тот день, когда в стране пройдет настоящая медицинская реформа". Юлия Тимошенко

17 июня 2011 18:55

Дорогі працівники медичної галузі!

Від усієї душі вітаю Вас з вашим професійним святом !

Ваша професія дуже відповідальна і стати медиком можуть лише люди з щирим, благородним серцем. Ви завжди на посту і кожну мить готові прийти на допомогу людям, незважаючи на політичні уподобання. Ви вірно служите людям і є гарним прикладом служіння народові для українських політиків.

Я мрію, що настане той час, коли в країні відбудеться справжня медична реформа. В нашій країні багато талановитих медичних працівників, які роблять складні унікальні операції і це визнав увесь світ. Але таланту та ентузіазму наших медичних працівників недостатньо. Треба, щоб держава створили їм гарні умови, побудувала сучасні клініки з найновітнішим медичним обладнанням.

Я зробила лише невеличкий крок для створення більш-менш нормальних умов для медичних працівників на селі. Тепер сільські медики, долають по п‘ятдесят - сто кілометрів до своїх пацієнтів не пішки та на велосипедах, а на автомобілях для лікарів. Знаю, що це лише краплина у вирішенні проблем медичної галузі, але я не збираюсь залишати без уваги цей важливий для життя напрямок - реформування медицини.

Мрію, щоб важка праця усіх медичних працівників - лаборантів, санітарів, медичних сестричок, лікарів – достойно, відповідно до фаху, трудового стажу та кваліфікації оплачувалася.
Вірю, що завдяки Вашій підтримці, в нас ще буде можливість продовжувати створення в Україні найсучаснішої системи охорони здоров‘я, аналогів якої не буде в світі.
Все що для цього треба - Ваш талант та бажання політиків зробити справжні реформи. А це є у Вас і у мене!

Вважала і вважаю вашу професію найсвятішою і найпотрібнішою людям.

Вклоняюся Вам за те, що Ви щодня робите для людей.

Здоров‘я і щастя Вам та Вашим рідним!

З великою повагою,

Юлія Тимошенко


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling